Sabadell i Ripollet connectaran directament amb una nova línia de bus

Serà la B5 i entrarà en funcionament a principis de desembre | Reduirà el temps del trajecte entre les dues ciutats de manera considerable

Membres de l'Ajuntament de Ripollet en la visita a l'autobús
Membres de l'Ajuntament de Ripollet en la visita a l'autobús | AR
Redacció
17 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:49h

Membres de l'Ajuntament de Ripollet en la visita a l'autobús.
 

Les ciutats de Sabadell i Ripollet estaran connectades a partir del mes que ve amb una nova línia d'autobús, la B5, que enllaçarà els dos municipis de manera directa i sense parar en cap altre municipi, com ara passa amb la línia B2. Les proves del recorregut de la nova línia van començar el passat 12 de novembre.
 
Aquesta línia d’autobusos complementarà el servei de l’actual línia B2, que fa el recorregut Ripollet-Cerdanyola-Barberà del Vallès-Sabadell. La nova línia B5 farà el servei Ripollet-Sabadell directe, per la qual cosa el temps de durada del trajecte podrà ser molt més reduït.
 
El servei començarà a les 6.30 hores a Ripollet i recorrerà tot el municipi aturant-se a les parades habituals. Després anirà fins a Sabadell per l’autopista on s’aturarà a les parades més sol·licitades com la zona comercial, l’hospital Taulí o l’estació d’autobusos de Sabadell Centre.
 
Els autobusos sortiran cada dues hores, i durant les primeres setmanes es farà un estudi constant de l’evolució i l'ús de la línea amb la voluntat de reduir el temps de pas a mesura de que es consolidi el servei. A les 21 hores sortirà l’últim autobús de Sabadell camí de Ripollet.
 
El regidor de Mobilitat i Transport públic de Ripollet, el senyor Fran Sánchez Sierra, indica que aquesta línia d’autobusos “ha estat una reivindicació històrica dels ciutadans i ciutadanes de Ripollet, per això ha estat una prioritat treballar per aconseguir-la”.