La UER investigarà l'elecció de Manel Navarro a «Objetivo Eurovisión»

L'organitzadora del Festival d'Eurovisió respon així a les queixes dels partidaris de la cantant Mirela | És el primer cop que passa en la història del festival

Manel Navarro, candidat sabadellenc a Eurovisió
Manel Navarro, candidat sabadellenc a Eurovisió | RTVE
Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:53h
La Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha anunciat que investigarà si hi ha hagut una mà negra per elegir el sabadellenc Manel Navarro com a candidat al Festival d'Eurovisió del proper 13 de maig a Kíev (Ucraïna). L'organització de la cita respon així a les queixes dels partidaris de la cantant Mirela, amb qui va empatar Navarro, i que va comptar amb el vot majoritari del públic.

A través del seu perfil oficial a Facebook, la UER ha publicat un missatge que sembla posar llum en les aspiracions dels partidaris de Mirela. "Per a totes les persones que ens van escriure la nit de dissabte per informar-nos del que va passar a la final nacional espanyola, l'administració de la pàgina de Facebook de la UER ha d'informar que quan l'organisme emeti algun tipus de comunicat o decisió i tinguem alguna cosa, informarem", van apuntar els responsables de la pàgina.

El posicionament se suma a les queixes dels fans de Mirela, del PSOE, que ho durà al Congrés dels Diputats, i de la RAE, que s'ha oposat a què la cançó tingui fragments que no són en castellà. Tot plegat després que s'apuntés un vincle entre Navarro i un dels membres del jurat, el també presentador dels 40 Principals Xavi Martínez.