Des del diari Pallars Digital confiem i creiem en la lliure distribució de la informació i el coneixement. Com hem fet fins ara, volem que tothom que hi estigui interessat pugui llegir els nostres continguts de manera gratuïta. Però a la vegada som conscients que amb els ingressos publicitaris no n'hi ha prou per subsistir i que ara, més que mai, necessitem la col·laboració dels nostres lectors, els mateixos que en aquests tres anys ens han ajudat a convertir-nos en el mitjà de comunicació de referència al Pallars. 

5 MOTIUS PER FER-SE SOCI/A DE PALLARS DIGITAL

Tot plegat, per només 3 euros al mes!!

¹ Tot els socis tindran dret a votar per escollir la temàtica dels reportatges que Pallars Digital publicarà a partir del 2017.
² Entre tots els socis se sortejaran mensualment productes pallaresos, activitats, així com descomptes, promocions i avantatges exclusius.

SORTEIG MAIG: VISITA, TAST I LOT DE 6 BOTELLES CTRETZE PIRINEUS

El sorteig del mes de maig pels socis de Pallars Digital consisteix en una visita guiada per a dos persones a la fàbrica Ctretze Pirineus, un tast de cerveses i un lot de 6 botelles de la cervesa de la Pobla de Segur. Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de maig. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem el dinar/sopar. Molta sort!

QUÈ HE DE FER PER FER-ME SOCI/A?

Només has d'omplir el següent formulari: