​Javier Tebas, a la manifestació unionista a Barcelona

El president de la Lliga de Futbol Professional es passeja amb una bandera espanyola penjada al coll

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:12h
El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, amb una bandera espanyola penjada al coll, participa en la manifestació unionista que se celebra aquest diumenge a Barcelona. El mandatari, de fet, no ha amagat mai la seva animadversió contra el procés sobiranista català, i ara ho ha volgut potenciar assistint a la concentració.

Tebas va assegurar fa uns dies que si el procés independentista culmina en una secessió d'Espanya, els clubs catalans no jugaran la Lliga espanyola. Igualment, va reclamar que es reconduís la situació política a Catalunya, ja que entén que "les il·legalitats no poden tirar endavant". "Els que sentim que Catalunya és Espanya ens dol aquesta circumstància", va advertir.

Tebas, en aquestes declaracions fetes just abans de l'1 d'octubre, va dir que aquesta data seria una jornada de "diumenge normal" i que la competició no pensava alterar "l'horari per un tema d'il·legalitat", en referència al duel entre Barcelona i Las Palmas que es va disputar aquest mateix dia al Camp Nou, al final a porta tancada.

Segons el parer de Tebas "les independències unilaterals no són a la carta". "No expliquen realment el que és i això és molt perillós. Jo espero que la situació es recondueixi perquè Espanya és un estat de dret i les il·legalitats no poden tirar endavant", va assenyalar.
 
Arxivat a