Els detalls del nou programa (diari) de Toni Soler a TV3

El programa, a l'estil "El Intermedio" del Gran Wyoming, s'emetrà just abans del "Telenotícies Vespre"| Comptarà amb col·laboradors de renom com Jair Domínguez i Òscar Andreu i estarà produït per Minoria Absoluta

24 de juliol del 2017
Actualitzat el 25 de juliol a les 12:59h
Toni Soler, en una imatge d'arxiu
Toni Soler, en una imatge d'arxiu | Sofia Cabanes
La nova aposta de TV3 per donar aire fresc a la graella és un informatiu satíric diari que, segons ha pogut saber NacióDigital, presentarà el periodista Toni Soler. El programa s'estrenarà el setembre i s'emetrà just abans del Telenotícies Vespre

La productora de Polònia i Crackòvia -Minoria Absoluta- serà l'encarregada de donar forma a aquest espai que apostarà pel gènere news satire ("sàtira informativa") amb una doble missió: informar i entretenir el públic.

El programa, que per ara està previst que s'emeti fins el gener, ocuparà la franja que va d'un quart de nou del vespre fins les nou, és a dir, entre el nou magazín de tardes i el TN Vespre.

L'espai reproduirà l'estil d'El Intermedio del Gran Wyoming i comptarà amb col·laboradors de renom com Jair Domínguez (Buenafuente, Polònia o La Segona Hora) i Òscar Andreu (La competència, Polònia o Crackòvia). 

TV3 té previst finançar el programa per mitjà d'una partida extraordinària que s'aprovarà previsiblement aquesta setmana. A l'espera de superar aquest escull, l'equip ja ha començat a fer proves amb vistes a l'estrena del programa, el mes de setembre. 

Nova temporada, nova graella

Amb aquesta nova aposta, TV3 estrenarà el setembre una nova temporada amb la graella totalment renovada. El dia arrencarà amb un espai dedicat a l'actualitat informativa que s'emetrà de 8.00 h a 11.00 h, presentat per Lídia Heredia. El seguirà un nou magazín d'entreteniment, conduït per la presentadora Núria RocaA tota pantalla començarà al voltant de les 11 del matí i acabarà a tres quarts de dues, just abans del nou TN Comarques.

Després de la nova sèrie de tardes, Com si fos ahir, s'emetrà Tarda oberta, el nou programa d'entreteniment produït per Mediapro en substitució de Divendres, que ja s'ha acomiadat aquest juliol de l'audiència

Tot seguit, serà el torn del nou programa de Toni Soler, que serà l'encarregat de conduir la graella fins al TN Vespre. Un dels interrogants que caldrà esperar al setembre per resoldre és veure com casarà el Telenotícies amb l'informatiu satíric que el precedirà.