L'Antiga Fàbrica Estrella Damm, centre neuràlgic d'activitats durant la Mercè

Concerts, espectacles visuals i activitats familiars garanteixen l'entreteniment durant el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, a partir de les 12 del migdia

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm, centre neuràlgic d'activitats musicals durant la Mercè
L'Antiga Fàbrica Estrella Damm, centre neuràlgic d'activitats musicals durant la Mercè | Estrella Damm
Redacció
17 de setembre del 2016
Actualitzat el 21 de setembre a la 13:57h
L’Antiga Fàbrica Estrella Damm torna a convertir-se en un dels centres neuràlgics de l'activitat musical de les Festes de La Mercè, tal com és habitual. Enguany, però, canvia el tradicional concert multitudinari al carrer, que sempre compta amb gran èxit d'assistència, per un nou format que implica, encara més, les històriques instal·lacions. L'interior de la Fàbrica acollirà, des de les dotze del migdia, els concerts de Lloyd Cole, Sr. Chinarro, Da Souza, Triángulo de Amor Bizarro, El Petit de Cal Eril i Saul Williams, entre d’altres.

A banda d'aquestes actuacions, l'espai comptarà amb una agenda plena d’activitats que faran les delícies de grans i petits, concentrades durant els propers 24 i 25 de setembre. Els amants dels espectacles audiovisuals podran endinsar-se a les diferents sales de les instal·lacions d'Estrella Damm per gaudir de diferents representacions, com l'espectacle làser a càrrec de la companyia PlayModes.

Aquesta actuació fusionarà llums i sons oferint una experiència única en una combinació dels seus projectes Blaus i Phi. A més, també s’instal·larà una sorprenent estructura transparent, La tempesta de la companyia Efímer, que acollirà dins la seva cúpula als assistents per portar-los a un viatge de sensacions combinant música i efectes.

Jocs al carrer i el cinema més petit del món

El carrer Rosselló, just davant de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, també serà un dels escenaris principals durant el cap de setmana, amb diverses propostes d’entreteniment per a tota la família. ElsJocs del Tonet presentaran activitats fascinants per a accedir a dins del món del so, la llum i el moviment del Sr. Tonet gràcies a diversos materials de desús reconvertits en jocs. Els menuts de la casa també podran gaudir del cinema més petit del món: una sala minúscula dins d’una caravana amb capacitat per a set persones que projectarà pel·lícules internacionals d’animació.

Al llarg de tot el cap de setmana, Estrella Damm també omplirà d’activitats el pati de Montserrat Roig, situat a l’interior de l’illa de cases entre Rosselló, Cartagena i Dos de Maig, i on s'hi ubicarà un espai infantil per nens i nenes de 0 a 3 anys amb 15 jocs diferents relacionats amb els sentits: obrir i tancar cremalleres, treure pilotes de diferents mides i colors, amargar-se en una caseta, etc. També hi haurà balancins, construccions i peluixos gegants per jugar.

Totes les famílies que acudeixin als Jardins també podran divertir-se en família amb Van de Bòlit, una instal·lació lúdica que té el joc com a element principal i empra materials de fusta pintats amb tints naturals i colors alegres que inciten a la participació. Dames, laberints, jocs d'habilitat, de construcció, de lògica, parxís, punteria o futbolí.

Arxivat a