Agressió brutal de tres turistes a un veí de Gràcia

Un dels agressors es va identificar com a soldat nord-americà | Li van trencar la mandíbula per dos llocs i desplaçar el tàbic nasal

Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:00h

Confluència dels carrers Llibertat i Fraternitat, on es va produir l'agressió. Google Maps


Un veí de Gràcia va ser víctima el cap de setmana passat d'una brutal agressió per part de tres turistes, segons informen l'Independent de Gràcia i El Periodico. Tarek Ryan, l'home agredit, estava tornant a casa quan va veure un grup de tres turistes que es discutien amb dos catalans a la confluència dels carrers Fraternitat i Llibertat.. Els catalans van marxar i ell va demanar els turistes si podien abaixar la veu avisant-los que si no ho feien avisaria a la policia. En sentir la paraula policia un dels tres turistes va embogir i el va tombar d’un cop de puny mentre cridava: “Policia!, sóc un soldat nord-americà i he estat a l’Afganistan”, com assenyala Ryan en la versió difosa pels dos mitjans.

El veí de Gràcia de 38 anys va perdre el coneixement, quan es va despertar tenia la mandíbula trencada per dos llocs i el tàbic nasal desplaçat. El cas ja està en mans dels Mossos que no han pogut confirmar si els agressors eren americans o soldats però han afirmat que continuaran investigaran.
Arxivat a