Leo Bassi i Oques Grasses, entre les cinc propostes per al cap de setmana

La Gran Missa Patològica, un concert a la sala Salamandra, Arrels del Vi al Born CC, Vermut Jazz de L’Auditori i la Fira de Titelles de Lleida

Leo Bassi, provocació i intel·ligència al Circ Cric
Leo Bassi, provocació i intel·ligència al Circ Cric | ACN
29 d'abril del 2016
Actualitzat el 30 d'abril a les 14:14h
Catalunya s'omple cada cap de setmana d'un ventall molt divers d'activitats culturals i d'entreteniment. D'entre tota l'oferta, aquestes són les cinc propostes que us recomanem des de la redacció de NacióDigital per gaudir al màxim del temps de lleure, oci i cultura.

La Gran Missa Patològica de Leo Bassi
Circ Cric, sant Esteve de Palautordera. 30 abril a les 20h

Irreverent, sorprenent i provocador, tal com avala la seva trajectòria, Leo Bassi ens convoca a La Gran Misa Patólica, aquesta vegada en l'immillorable context de la carpa del Cric Cric de Sant Esteve de Palautordera. L'obra ha esdevingut una fita a la carrera teatral de Bassi perquè no és una obra de teatre sinó l’adaptació a la pista d’una verdadera “missa” bufonesca de la famosa Església Patòlica fundada per l’Il·lustre Pallasso el 28 de desembre del 2012 a Madrid. Des d'aleshores, el Paticà de Lavapiés és un lloc de culte dedicat a l’adoració d’un ànec de goma groc redemptor.

Oques Grasses a la Salamandra
Sala Salamandra, L'Hospitalet de Llobregat. 30 d'abril

Aquest divendres ha arribat a les botigues You Poni i just l'endemà, les noves cançons d'Oques Grasses (i alguns dels seus hits de sempre) arriben a la Sala Salamandra per celebrar els 20 anys d'obertura d'un escenari que ja ha esdevingut mític en l'escenografia musical catalana. El grup osonenc inicia gira en un lloc especial, a la vegada que anuncies que Cara de cul es col·loca al Top 9 de cançons més virals d'Spotify i que totes les cançons del nou disc ja tenen videoclip a Youtube, protagonitzat pels ballarins de la companyia You Poni.


Arrels del Vi BCN
Born Centre Cultural (Mercat del Bor). 30 d’abril de 12h a 21h

Arrels del Vi, l’esperada fira vitivinícola de l’Empordà, se celebra aquest dissabte segon cop a Barcelona, amb els grans vins de 19 cellers de la DO Empordà i l’excel·lent gastronomia empordanesa al Mercat del Born, tancant el festival Vívid 2016. Josep Roca, del Celler de Can Roca, dóna suport a una fira que comptarà amb els 19 cellers empordanesos, més la presència de 3 cellers convidats de la regió francesa del Rosselló i de 8 productors agroalimentaris de l’Empordà. Un tast del millor vi al cor històric de Barcelona.

Vermut Jazz de L’Auditori
Barcelona. 1 de maig

Com cada any, L’Auditori torna a instal·lar amb el bon temps un escenari a l’aire lliure per degustar música en directe. En funcionament tots els diumenges de maig i el primer de juny, els concerts, que són gratuïts, començaran a les 12:45h i constaran d'una sessió de jazz i de vermut en una de les taules que envolten l'escenari exterior. La proposta, que ja ha tingut una gran acceptació per part del públic en anteriors edicions, torna a ser organitzada per L'Auditori conjuntament amb l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. El Vermut Jazz s’inaugura aquest diumenge amb dos músics de llarg recorregut i dels més representatius en els seus estils al nostre país: Joan Pau Cumellas i Valentí Moya, que lideraran un quartet que mostrarà un repertori amb clàssics de Django Reinhardt.

Fira de Titelles de Lleida
Lleida. Del 29 d'abril a l'1 de maig

Un total de 25 companyies presentaran els seus espectacles en la 27a Fira de Teatre de Titelles Lleida, que se celebrarà a la capital del Segrià del 29 d'abril a l'1 de maig. Inaugurarà el certamen la companyia búlgara Puppet's Lab amb el seu espectacle I, Sishypus, que s'estrena per primer cop a l'Estat. Enguany, la Fira compta amb 25 espectacles, quatre dels quals seran estrenes absolutes, i amb un total de 76 actuacions, 8 més que en l'anterior edició. Una Fira que farà les delícies de tota la família atenent criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió amb els diversos públics.

Arxivat a