Ús de cookies
ElsBolets.com utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies. Accepto

gastronomia

Bolets, gastronomia i Instagram a Cantonigròs

Els comerços i restaurants impulsen la primera edició de #Cantonigers

Solsona viurà un cap de setmana dedicat al bolet i la gastronomia

Solsona viurà un cap de setmana dedicat al bolet i la gastronomia

Tret de sortida a la IV Fira del Bolet i el Boletaire i les VII Jornades Gastronòmiques del Solsonès

Les tapes presidiran les Jornades Gastronòmiques de tardor d’enguany

Les tapes presidiran les Jornades Gastronòmiques de tardor d’enguany

El certamen gastronòmic es celebrarà del proper 22 d’octubre al 13 de novembre coincidint amb la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès

Amanida de favetes i bolets confitats

Amanida de favetes i bolets confitats

Una proposta gastronòmica de l'Esteve Camps del Restaurant La Troballa

Llaminera de porc farcida de bolets i salsa de ratafia

Llaminera de porc farcida de bolets i salsa de ratafia

Una proposta boletaire de l'Esteve Camps del Restaurant La Troballa

Pàgina 1 de 1
  
Grup Nació Digital
Des de maig de 1996
Editorial: SCG Aquitània SL
Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Amb la col·laboració de: