Fiona Torelló i Regino Hernández, campions d'Espanya d'Snowboard Cross a La Molina

Podi masculí al Campionat d'Espanya d'Snowboard
25 de març del 2014

La vallesana Fiona Torelló i l'andalús Regino Hernández es van proclamar aquest dilluns campions d'Espanya d'Snowboard Cross a la Molina. La prova, que va reunir una cinquantena de participants, es va disputar a l' snowpark dels Alabaus, al terme de Toses. El traçat, que ja va acollir fa uns dies la darrera prova de la Copa del Món, tenia uns 100 metres de desnivell, una longitud aproximada de 750 metres i onzemòduls diferents entre peralts, dubbies i salts.

Regino Hernández, Lucas Eguibar i Laro Herrero, els tres olímpics espanyols a Sotxi, van ocupar el podi per aquest ordre. Un campionat que es va decidir amb una baixada molt emocionant protagonitzada per Eguibar i Hernández. El basc arribava a la recta final en primera posició però l'andalús, que va ser tercer en la prova de Copa del Món de la Molina, va saber aprofitar a la perfecció el rebuf per avançar en el moment de la creuar l'arribada.

Fiona Torelló, de Sant Cugat del Vallès, va aconseguir el títol estatal amb només 16 anys. La rider catalana està molt satisfeta de la temporada ja que ha aconseguit estar en el TOP-15 en quatre quartes de la Copa d'Europa FIS.