El camprodoní Joan Reyné debuta a la Copa del Món amb un 8è lloc

Oriol Cardona es va penjar dues medalles en categoria júnior

Redacció
03 de març del 2014
Joan Reyné, a Suïssa.
Joan Reyné, a Suïssa. | ISMF
Joan Reyné, en segon terme, va debutar en una Copa del Món. Foto: ISMF

Joan Reyné continua protagonitzant una gran temporada. Aquest cap de setmana va debutar en una prova de la Copa del Món aconseguint una vuitena posició a la cursa vertical de diumenge, tot i tenir problemes als genolls. Una cursa a Diablerets (Suïssa) que va guanyar Oriol Cardona, de l'SC Camprodon, que dissabte ja va aconseguir la medalla de plata júnior a la cursa individual.

Catalunya va demostrar aquest cap de setmana que és una potència en esquí de muntanya. Les dues curses a Diablerets les va guanyar Kilian Jornet mentre que Oriol Cardona també va sumar dues noves medalles en categoria júnior i ha acabat la competició en segon lloc. A més, l'osonenca Marta Garcia va aconseguir un bronze en sub23.

Entre els esquiadors de l'Ski Club Camprodon, a banda de les medalles d'Oriol Cardona, destaca la setena posició absoluta de Nil Cardona a la vertical. L'únic representant del Ripollès va ser el camprodoní Joan Reyné que debutava en una prova de la Copa del Món. A la cursa individual va quedar lluny dels primers –va ser tretzè- a causa d'una caiguda mentre que diumenge, tot i els problemes de genoll, va aconseguir una meritòria vuitena posició, a tocar del sisè lloc. “Un cap de setmana espectacular” ha assegurat a través de les xarxes socials i ha agraït l'oportunitat de ser entre els millors de l'especialitat.