02 de juliol del 2012
Primers metres de la Cronoescalada a Sant Pere d'Aüira.
Primers metres de la Cronoescalada a Sant Pere d'Aüira. | UCC
Primers metres de la Cronoescalada a Sant Pere d'Aüira. Foto: UCC

El campdevanolenc Joan Llordella (Ambicis) va fer bons els pronòstics i es va imposar a la segona edició de la Cronoescalada de Sant Pere d'Auïra. Una prova de BTT que organiza la Unió Ciclista de Campdevànol coincidint amb el tradicional aplec a l'ermita.

Llordella va completar els 7,2 quilòmetres i els 361 metres de desnivell amb un temps de 24 minuts i 14 segons. D'aquesta manera, es va batre el rècord de la prova que el 2011 havia marcat el ripollès Aleix Fàbregas (25' 20'') i que enguany no va repetir participació (el dia abans va guanyar la Cursa d'Estiu de Bagà).

El podi el van completar el ripollès Xevi Sadurní amb un temps de 25' 30'' i el campdevanolenc Gerard Planas amb un 27' 56''. La primera dona va ser Olga Gómez (UC Campdevànol) amb 39' 10''. En conjunt, hi van participar 30 ciclistes dels quals una vintena eren de Campdevànol.

Classificacions completes II Cronoescalada Sant Pere d'Aüira (pdf)

Joan Llordella va fer rècord a la Cronoescalada de Sant Pere d'Aüira. Foto: Arnau Birba