Les 1.000 Labors ompliran dissabte les places de Campdevànol

Redacció
20 d'abril del 2012
Desenes de puntaires han omplert el pavelló de Campdevànol
Desenes de puntaires han omplert el pavelló de Campdevànol | Arnau Urgell
Desenes de puntaires tornaran aquest dissabte a Campdevànol Foto: Arnau Urgell

Les 1.000 Labors Artesanes, poc a poc, es van consolidant en l'agenda de Campdevànol. Aquest dissabte des de quarts d'onze del matí se'n celebrarà la quarta edició que, en aquesta ocasió, es repartirà per les places del centre de la població. L'activitat, que s'allargarà fins a les set del vespre, la promou l'Associació de Dones el Roser.

Les places Anselm Clavé, Valldemossa i de la Sardana acolliran més de 25 parades de punts de venda d'artesania feta a mà. S'hi podran trobar treballs d'artesania de diferents modalitats i tècniques diverses, com per exemple el fil d'agulla, la pintura sobre roba, el treball en vidre, el treball en patchwork i les puntes de coixí. Així mateix, també hi haurà materials i complements personals per dur a terme totes aquestes tècniques manuals.

A més, al llarg del matí es podrà gaudir de dues demostracions en l'art de les labors artesanes fetes a mà. La primera comptarà amb més d' n centenar de puntaires vingudes d'arreu de Catalunya. La segona, i com a gran novetat d'enguany, serà la presència de les Amish de Calldetenes, un grup que caracteritzat d'aquest poble nord-americà tant singular mostrarà els seus acotxats amb tècniques de patchwork.

A més, al llarg de la setmana hi haurà exposicions que complementen el programa de les 1.000 Labors: patchwork i bordat mallorquí al Molí i punt de creu a les diverses sales del centre cívic. Finalment, s'han organitzat tallers de brodats, de braçalets i anells, de punt de malla, entre altres, gratuïts i oberts a tothom.

Més informació
 


Galeria de fotos 2010 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos 2009 (Arnau Urgell)