estrelles michelin
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
01/01/1970
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
Gastronomia
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
01/01/1970
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
restaurants
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Restaurants
Una parella de la Guàrdia Urbana a la Rambla de Barcelona | Jordi Bes
FORUM GASTRONÒMIC
01/01/1970
El grup d’assessorament Vilar Riba, juntament amb Fòrum Gastronòmic, impulsen la cinquena edició del Fòrum Empresa | Se celebrarà el dilluns 24 d’octubre
FORUM GASTRONÒMIC
Joan i Jordi Roca en l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona | Fòrum Gastronòmic
01/01/1970
Fòrum Gastronòmic, en col·laboració amb La Vanguardia, atorga, un any més, aquest reconeixement
restaurants
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
restaurants
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
gastronomia
Ramon Roset | 2 comentaris
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
casinos grup peralada
01/01/1970
Casino Barcelona, Casino Peralada, Casino Tarragona i Finca Mas Solers celebraran la revetlla amb quatre sopars d’alta gastronomia i les actuacions musicals de La Banda Puig, el tribut als Beatles THE FAB 4 i La Continental
oli
01/01/1970
Es tracta d'un oli verge extra 100% arbequina de la collita 2015
gastronomia
Laura Conde
01/01/1970
Cervesa artesana, melmelada, oli, sobrassada, formatge o ratafia són productes típics de la nostra cultura | La Laura Conde fa una tria de set productes kilòmetre 0
Gastronomia
01/01/1970
Els de Sant Sadurní també han assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant
Gastronomia
01/01/1970
Amb motiu de la designació com a Regió Europea de la Gastronomia, l'Agència Catalana de Turisme ha declarat el 2016 com Any de la Gastronomia i l'Enoturisme
GASTRONOMIA
01/01/1970
Considerada una de les millors cuineres i mestres de postres, la xef ens ha deixat aquest matí de dimarts
ESTUDI
01/01/1970
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
Castell de Perelada
01/01/1970
Continua la programació del cicle gastronòmic Tast i Tastets que edició rere edició transmet la cultura i els valors del vins de les diferents DO catalanes maridats amb les millors cuines que es fan a casa nostra
​Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
D'esquerra a dreta: Josep lluis Bonet, president de Fira, Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la xef Carme Ruscalleda
01/01/1970
Alimentaria s’ha adherit a Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia i acollirà diverses activitats en el marc d’aquesta commemoració | La iniciativa va orientada a promocionar Catalunya als mercats internacionals
GASTRONOMIA
01/01/1970
35 restaurants i 13 bacallaneries oferiran menús gastronòmics i platets maridats amb Inedit del 31 de març al 17 d’abril | L’actor Bruno Oro rep el Primer Premi ‘Bacallà Novell’
Gastronomia
01/01/1970
Barbara Hallé, de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, ha estat escollida com a nova presidenta de l’entitat
Gastronomia
01/01/1970
El restaurant Nectari* de Barcelona acull des d'avui les jornades gastronòmiques sobre la cabra hispànica salvatge
Cellers
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
MARIDATGES
01/01/1970
Un cop al mes proposa un menú especialment pensat per als vins del celler escollit | El primer de l’any serà el Maridatge Peninsular amb González Byass aquest divendres
RESTAURANTS
01/01/1970
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els restaurants dels col·lectius la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent oferiran sopars cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny | Els àpats es maridaran amb vins de la DO Empordà
estrelles michelin
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
01/01/1970
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
Estrelles Michelin
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la | ACN
01/01/1970
Es tracta dels barcelonins Disfrutar i Hoja Santa, l'empordanès Empòrium i el Tresmacarrons del Masnou | El selecte grup dels "triestrellats" es manté immòbil
GASTRONOMIA
01/01/1970
Nou projecte de cursos online de gastronomia amb els millors cuiners del moment | Inclou un kit de productes perquè puguis fer totes les receptes
01/01/1970
TEE selecciona els restaurants més de moda de la ciutat i els posa a disposició dels consumidors | Després de la bona acollida del projecte a Madrid, l’empresa desembarca a Barcelona, ciutat amb una gran oferta gastronòmica | L'empresa fa els repartiments en bicicleta
Pàgina 1 de 2
01/01/1970
Proposem 6 vins blancs fets 100% amb la varietat macabeu | Vins que heu de descobrir per la seva personalitat, frescor i elegància
01/01/1970
Participa i guanya una plaça només per ser lector de Cupatges
01/01/1970
La Denominació d’Origen Penedès s’implicarà amb els seus vins en els projectes gastronòmics de l’entitat del Baix Llobregat, amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat i la gastronomia de qualitat
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages