Gastronomia
01/01/1970
La campanya es durà a terme cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny i se celebraran un total de 31 sopars | Tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu per commemorar que es compleixen 150 anys de la primera referència escrita sobre aquesta elaboració al nostre país
territori
Els gossos del tofonaire Josep Alhama acaben de trobar una de les primeres tòfones. | ACN Busquets L.
01/01/1970
El nombre de llicències expedides s'ha reduït al voltant del 20% els darrers dos anys
Unesco
Méndez de Vigo, menjant unes tapes. | Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Roger Tugas | 2 comentaris
01/01/1970
Méndez de Vigo va defensar en campanya electoral que impulsaria la candidatura, però ara reconeix que el procés no és tan senzill per la llista d'espera existent | El ministre va assegurar que, si alguna cosa uneix els espanyols, aquesta són "les truites de patates, les croquetes, l'amanida russa i les patates braves"
estrelles michelin
Mapa: de les estrelles Michelin | Cristina Garde
01/01/1970
Amb el Céleri, la Boscana, l'Antic Molí, Xerta i Ca l'Arpa la xifra de restaurants "estrellats" arriba als 54 | El Lasarte s'afegeix al club d'establiments amb tres estrelles, fins ara limitat al Celler de Can Roca i al Sant Pau
Gastronomia
D'esquerra a dreta, Paolo Casagrande, Martín Berasategui i el cap de sala del Lasarte Barcelona, Joan Carles Ibáñez | ACN
01/01/1970
L'establiment dels xefs Paolo Casagrande i Martin Berasategi rep el distintiu a la cerimònia celebrada aquest dimecres a l'Àgora de Girona | La cuina catalana suma en aquesta edició de la guia fins a set nous reconeixements
restaurants
01/01/1970
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
Restaurants
Una parella de la Guàrdia Urbana a la Rambla de Barcelona | Jordi Bes
FORUM GASTRONÒMIC
01/01/1970
El grup d’assessorament Vilar Riba, juntament amb Fòrum Gastronòmic, impulsen la cinquena edició del Fòrum Empresa | Se celebrarà el dilluns 24 d’octubre
FORUM GASTRONÒMIC
Joan i Jordi Roca en l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona | Fòrum Gastronòmic
01/01/1970
Fòrum Gastronòmic, en col·laboració amb La Vanguardia, atorga, un any més, aquest reconeixement
restaurants
01/01/1970
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
restaurants
Marc Serrano Òssul
01/01/1970
gastronomia
Ramon Roset | 2 comentaris
01/01/1970
Recomanem 5 formatges imprescindibles del nostre territori | Dos formatges fets amb llet de vaca, dos amb llet de cabra i un d'ovella
casinos grup peralada
01/01/1970
Casino Barcelona, Casino Peralada, Casino Tarragona i Finca Mas Solers celebraran la revetlla amb quatre sopars d’alta gastronomia i les actuacions musicals de La Banda Puig, el tribut als Beatles THE FAB 4 i La Continental
oli
01/01/1970
Es tracta d'un oli verge extra 100% arbequina de la collita 2015
gastronomia
Laura Conde
01/01/1970
Cervesa artesana, melmelada, oli, sobrassada, formatge o ratafia són productes típics de la nostra cultura | La Laura Conde fa una tria de set productes kilòmetre 0
Gastronomia
01/01/1970
Els de Sant Sadurní també han assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant
Gastronomia
01/01/1970
Amb motiu de la designació com a Regió Europea de la Gastronomia, l'Agència Catalana de Turisme ha declarat el 2016 com Any de la Gastronomia i l'Enoturisme
GASTRONOMIA
01/01/1970
Considerada una de les millors cuineres i mestres de postres, la xef ens ha deixat aquest matí de dimarts
ESTUDI
01/01/1970
L’estudi “Europa en un plat”, dut a terme per l’agència de viatges Expedia.es a Espanya, mostra que un dels factors clau a l'hora de triar la destinació d’un viatge i l’allotjament és la gastronomia


 
Castell de Perelada
01/01/1970
Continua la programació del cicle gastronòmic Tast i Tastets que edició rere edició transmet la cultura i els valors del vins de les diferents DO catalanes maridats amb les millors cuines que es fan a casa nostra
​Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
D'esquerra a dreta: Josep lluis Bonet, president de Fira, Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la xef Carme Ruscalleda
01/01/1970
Alimentaria s’ha adherit a Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia i acollirà diverses activitats en el marc d’aquesta commemoració | La iniciativa va orientada a promocionar Catalunya als mercats internacionals
GASTRONOMIA
01/01/1970
35 restaurants i 13 bacallaneries oferiran menús gastronòmics i platets maridats amb Inedit del 31 de març al 17 d’abril | L’actor Bruno Oro rep el Primer Premi ‘Bacallà Novell’
Gastronomia
01/01/1970
Barbara Hallé, de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, ha estat escollida com a nova presidenta de l’entitat
Gastronomia
01/01/1970
El restaurant Nectari* de Barcelona acull des d'avui les jornades gastronòmiques sobre la cabra hispànica salvatge
Cellers
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
MARIDATGES
01/01/1970
Un cop al mes proposa un menú especialment pensat per als vins del celler escollit | El primer de l’any serà el Maridatge Peninsular amb González Byass aquest divendres
RESTAURANTS
01/01/1970
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els restaurants dels col·lectius la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent oferiran sopars cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny | Els àpats es maridaran amb vins de la DO Empordà
estrelles michelin
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
01/01/1970
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
Pàgina 1 de 2
Unes turistes aquest dijous davant d'una parada que ven fruita tallada | Adrià Costa
Jordi Bes
01/01/1970
"El que no volem és que la gent hi vagi menjant dins", afirma la regidora Montserrat Ballarín | L'Ajuntament prepara un paquet de mesures per recuperar el mercat per als barcelonins
01/01/1970
El xef britànic, el darrer cap de setmana, davant les preguntes d'alguns dels usuaris no va dubtar a donar respostes afins al seu estil tan propi
01/01/1970
Al showroom organitzat pel Consell Regulador de la DO Montsant hi van participar quinze cellers, que van presentar-hi tres vins en cada cas
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de vi valorades en 240€ | El sorteig finalitzarà el 28 de febrer