sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça només per ser lector de Cupatges
espai del vi català
01/01/1970
Blanca Ozcàriz, professora de l'Espai del Vi Català
espai del vi català
01/01/1970
Perquè el sector del cava millori cal treballar per un origen més concret
guardar vins
01/01/1970
El millor lloc per guardar els vins perquè no perdin la qualitat | Què hem d'evitar perquè es guardin correctament?
curiositats
Chiara Gai
01/01/1970
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
WINETECH FORUM 2016
01/01/1970
Transformació digital i enoturisme centraran les ponències amb reconeguts participants com Microsoft, la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles, o Tipsa | L'assistència a l'esdeveniment és lliure i gratuïta, amb un aforament limitat a 50 places
APRENDRE A TASTAR VINS ESCUMOSOS
Cava Capricis de Vilarnau | Quico Ortega
Chiara Gai
01/01/1970
Els vins escumosos mereixen ser tractats a part, per les seves característiques organolèptiques | Us donem 4 recomanacions per aprendre'n una mica i gaudir-ne més

 
PER APRENDRE'N
01/01/1970
La jornada serà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès | El sector vitivinícola debat nous enfocs cap a una viticultura que vagi més enllà del marc ecològic
formació
01/01/1970
El CETT demà celebra el primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending | Es sumen així a la tendència dels pop-up, obrir de manera efímera un local, en aquest cas una cocteleria, durant un temps determinat, de 17h a 19h.
Per saber-ne més
Fotografia: CETT
01/01/1970
De què parlem quan parlem de vi? | Us expliquem deu termes que s'utilitzen molt habitualment
Vi i Cuina
01/01/1970
Experts internacionals debaten sobre les harmonies del vi i les cuines del món a Barcelona
cava
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
formació
01/01/1970
El proper diumenge, 9 d’octubre, se celebrarà la tercera edició del Wine & Culinary International Forum, iniciativa dels Cellers Torres que té com a objectiu crear un espai de debat i reflexió sobre la complementarietat del vi i la cuina | El certamen tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) i el lema d’aquesta edició és “El vi i les cuines del món”
cava i xampany
Sergi Cortés | 4 comentaris
01/01/1970
En què es diferencien un cava i un xampany? | Sovint escoltem que agrada més un o altre per ser més "delicat", "elegant" o per "tenir millor relació qualitat-preu"... ¿Què hi ha de cert en totes aquestes afirmacions?
formació
01/01/1970
Dinamització Patrimonial, Rutes enoturístiques, Speed tasting i Revenue Management
cellers
01/01/1970
Amb el nom de Wiki Loves Wine, el castell del Remei acollirà el dissabte 17 de setembre la primera viquimarató que se celebra sobre aquesta temàtica i la primera que té com a escenari un celler | Wiki Loves Wine és una trobada viquipedista que té per objectiu ampliar i millorar els continguts sobre viticultura i vinicultura disponibles a la Viquipèdia
varietats
01/01/1970
La Parellada és una de les varietats tradicionals del cava | Plantada en alçada produeix també grans vins
vins ecològics
Òscar Rodrigo | 4 comentaris
01/01/1970
És més car un vi ecològic? No te tractaments? És més saludable? | Óscar Rodrigo, de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech - Escola Espiells, ens ho explica
cett
01/01/1970
Com han de ser les cartes de vi d'un restaurant? | El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB ens ho explica | Recordeu que teniu descomptes als cursos de sommelieria del CETT si sou lectors de cupatges.cat
VINS
01/01/1970
Ets culpable d'alguns d'aquests errors tan típics? | La app Vivino ens adverteix dels 8 errors
CURIOSITATS
01/01/1970
Quatre passos senzills que ens mostren des de Wine Folly per obrir una ampolla de cava o un vi escumós de manera fàcil i segura.
cava
01/01/1970
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
FORMACIÓ
Sergi Cortés
01/01/1970
Descompte especial del 15% als nostres lectors fins el dia 08 de maig | Planificació digital estratègica, quines xarxes i perquè o com atraure clients en l'àmbit digital, alguns dels eixos del programari
FORMACIÓ
01/01/1970
Els lectors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en aquestes formacions. Introduiu el codi promocional SOMCUP2016 en el moment de fer la matriculació del curs
HISTÒRIA
Joan Soler a la Sala Dièsel del mNACTEC de Terrassa | Cristóbal Castro
01/01/1970
L’any 1850, a Madrid, la Junta Calificadora de los productos de la Industria Española "reunidos en Exposición Pública» presentava una memòria al Ministro de Comercio, Instrucción y Obras Públicas on s’exposava quins eren els productors que es mereixien alguna de les medalles concedides pel rei d'Espanya, i dins la categoria de medalles de bronze, hi havia Pau Galí, pels seus vins escumosos
CURIOSITATS
01/01/1970
Idees originals per reutilitzar i vestir les vostres copes
PER APRENDRE'N
01/01/1970
6000 anys d’història a través de 6 continents resumits en un mapa mundi animat
Pàgina 1 de 5
01/01/1970
Proposem 6 vins blancs fets 100% amb la varietat macabeu | Vins que heu de descobrir per la seva personalitat, frescor i elegància
01/01/1970
Participa i guanya una plaça només per ser lector de Cupatges
01/01/1970
La Denominació d’Origen Penedès s’implicarà amb els seus vins en els projectes gastronòmics de l’entitat del Baix Llobregat, amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat i la gastronomia de qualitat
Finca Oller del Mas, al Bages | Foto: Oller del Mas
Sergi Cortés
01/01/1970
Entrevista a Frank Margenat, propietari d'Oller del Mas | El celler ha passat d'elaborar 9000 ampolles al 2003 a 140.000 actualment | L'aposta enoturística de la finca amb un castell, zona esportiva i la construcció inminent de 30 bungalows, és el valor afegit del celler del Bages