CETT-UB
01/01/1970
Article de César Cánoves, Sumiller i Professor del CETT
CETT
01/01/1970
Article de Mercè García, Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració del CETT-UB
formació
01/01/1970
Organitzat per l’Espai del Vi Català, aquesta formació consta de quatre sessions que tindran lloc els dies 8, 15 i 22 i 27 de maig
cellers
01/01/1970
El món del vi i l'arquitectura moltes vegades casen a la perfecció. Us mostrem algunes de les bodegues més espectaculars del planeta.
per aprendre'n
01/01/1970
​Una vegada hem comprat el vi i ja el tenim a casa, com ho hem de fer per conservar-lo en les millors condicions?
sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs valorat en 600€ només per ser lector de cupatges.cat
varietats
01/01/1970
Cellers Torres experimenta amb varietats ancestrals de gran interès enològic que donen lloc a vins molt aromàtics i amb molt bona acidesa
sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça al curs que impartirà l'enòloga Blanca Ozcàriz només per ser lector de Cupatges
sorteig
01/01/1970
Participa i guanya una plaça només per ser lector de Cupatges
espai del vi català
01/01/1970
Blanca Ozcàriz, professora de l'Espai del Vi Català
espai del vi català
01/01/1970
Perquè el sector del cava millori cal treballar per un origen més concret
guardar vins
01/01/1970
El millor lloc per guardar els vins perquè no perdin la qualitat | Què hem d'evitar perquè es guardin correctament?
curiositats
Chiara Gai
01/01/1970
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
WINETECH FORUM 2016
01/01/1970
Transformació digital i enoturisme centraran les ponències amb reconeguts participants com Microsoft, la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles, o Tipsa | L'assistència a l'esdeveniment és lliure i gratuïta, amb un aforament limitat a 50 places
APRENDRE A TASTAR VINS ESCUMOSOS
Cava Capricis de Vilarnau | Quico Ortega
Chiara Gai
01/01/1970
Els vins escumosos mereixen ser tractats a part, per les seves característiques organolèptiques | Us donem 4 recomanacions per aprendre'n una mica i gaudir-ne més

 
PER APRENDRE'N
01/01/1970
La jornada serà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès | El sector vitivinícola debat nous enfocs cap a una viticultura que vagi més enllà del marc ecològic
formació
01/01/1970
El CETT demà celebra el primer CETT-UB & Maxxium Guest Bartending | Es sumen així a la tendència dels pop-up, obrir de manera efímera un local, en aquest cas una cocteleria, durant un temps determinat, de 17h a 19h.
Per saber-ne més
Fotografia: CETT
01/01/1970
De què parlem quan parlem de vi? | Us expliquem deu termes que s'utilitzen molt habitualment
Vi i Cuina
01/01/1970
Experts internacionals debaten sobre les harmonies del vi i les cuines del món a Barcelona
cava
01/01/1970
El Congrés ha comptat amb la presència d’experts internacionals en el sector dels vins escumosos
formació
01/01/1970
El proper diumenge, 9 d’octubre, se celebrarà la tercera edició del Wine & Culinary International Forum, iniciativa dels Cellers Torres que té com a objectiu crear un espai de debat i reflexió sobre la complementarietat del vi i la cuina | El certamen tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) i el lema d’aquesta edició és “El vi i les cuines del món”
cava i xampany
Sergi Cortés | 4 comentaris
01/01/1970
En què es diferencien un cava i un xampany? | Sovint escoltem que agrada més un o altre per ser més "delicat", "elegant" o per "tenir millor relació qualitat-preu"... ¿Què hi ha de cert en totes aquestes afirmacions?
formació
01/01/1970
Dinamització Patrimonial, Rutes enoturístiques, Speed tasting i Revenue Management
cellers
01/01/1970
Amb el nom de Wiki Loves Wine, el castell del Remei acollirà el dissabte 17 de setembre la primera viquimarató que se celebra sobre aquesta temàtica i la primera que té com a escenari un celler | Wiki Loves Wine és una trobada viquipedista que té per objectiu ampliar i millorar els continguts sobre viticultura i vinicultura disponibles a la Viquipèdia
varietats
01/01/1970
La Parellada és una de les varietats tradicionals del cava | Plantada en alçada produeix també grans vins
vins ecològics
Òscar Rodrigo | 4 comentaris
01/01/1970
És més car un vi ecològic? No te tractaments? És més saludable? | Óscar Rodrigo, de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech - Escola Espiells, ens ho explica
Pàgina 1 de 5
01/01/1970
Sis-cents corredors es van donar cita el passat diumenge, 14 de maig, al Penedès per participar a l’Enocursa Torres, una carrera de 10 kilòmetres entre vinyes que s’ha consolidat, en la seva cinquena edició, com una de les grans cites esportives de la comarca
01/01/1970
L'Ajuntament de Colau ha denegat una campanya a la DO Catalunya alegant que la imatge i el contingut poden fomentar el consum d'una beguda alcohòlica, al mateix temps que permet campanyes de cannabis
01/01/1970
Arrels del Vi celebra 10 anys el 3 i 4 de juny a Sant Martí d’Empúries i presenta els vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi
Celler Waltraud de Torres a Pacs del Penedès | Torres
01/01/1970
Experts internacionals debaten sobre la importància de l’energia solar a la indústria i a les llars | Per què és tan difícil implantar energies renovables?