Recepta de crema d'Api-Rave amb alvocat i pèsols

L'Api-Rave és una arrel -molt lletja- dolça i suau que no s'assembla en res al gust ni de l'api ni del rave.

per Redacció
L'Api-Rave (celerí en castellà) és un ingredient que s'utilitza molt en "l'alta cuina" però és poc habitual a les nostres cases. Com que a What The Food som així de 'xuletes', us proposem una recepta molt fàcil de fer amb aquest Api-Rave de fisonomia marcadament lletja. No cregueu que aquesta arrel té un sabor potent com l'api, perquè no, té un gust deliciósament delicat i dolç que segur que us sorprendrà. 
 


Què necessitem? (4 persones)

1 Api-Rave
1 porro
1 patata
1 alvocat
20 g pèsols
10 g mantega
1 pessic de cúrcuma
sal i pebre
 

Elaboració de la crema d'Api-Rave

Tallar a la 'juliana' el porro -fer tires d’aproximadament 4 cm de llarg- i ofegar-les en una cassola amb la mantega.
Pelar l'Api-Rave i la patata, i tallar-la a daus. Afegir-la a la cassola amb el porro i cobrir amb brou de pollastre.
Amanir amb sal, pebre i cúrcuma (opcional).
Deixar bullir durant uns 25 minuts, fins que l'Api-Rave estigui tou.
Passar per la batedora fins a obtenir una crema suau, rectificar de sal i pebre.
En el moment de servir, tallar uns alvocats a làmines i posar uns pèsols prèviament escaldats.

Consells
Aquesta crema es pot servir tant freda com calenta.
Podem decorar-la també amb uns grans de raïm o amb trossos de pernil salat
Participació