A What the Food mengem per passar-nos-ho bé, no per alimentar-nos.
A What the Food no ens cal anar a restaurants amb estrelles Michelin per endrapar com els àngels.
A What the Food mengem gyozas, però també vedella amb bolets.
A What the Food fem receptes ràpides, sense reposar el brou 24 hores, sense esferificacions ni caviarolis.
A What the Food no posem el nas dins la copa de vi. Mai llegireu ni sentireu paraules com winelover o foodie.
What the Food no és nostre, és de tots vosaltres.
A What the Food bevem vi i cervesa, però també kombutxa i te verd.
A What the Food fem menús sencers (primer plat, segons postres) per menys de 5 euros, però també gintònics per 20 euros a la piscina de l’hotel… Quan cal, tirem la casa per la finestra.
A What the Food ens agraden: els restaurants, però també els bars de metro; els hotels, però també els bungalous de càmping, el tofu, però també el morro fregit; Barcelona, però també Vinebre o Tavertet; el wasabi, però també la llonganissa de Vic.
A What the Food ens agrada saber què menja la gent, els que van a Palo Alto, al Sónar o a l’Aplec del Cargol.