avis i àvies
15/01/2021
14/12/2020
Josep Maria Llauradó
Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant comencen a estudiar què fer quan es desmantellin les vies
19/11/2020
L'actuació preveu demolicions, adequar la plataforma i més permeabilitat per al pas transversal de cotxes i vianants
17/11/2020
Aguaita.cat
Salut dona per resolt el brot del centre VIMA de la Ràpita mentre es recuperen els últims contagiats
04/11/2020
Aguaita.cat
Des del Departament de Salut es fa el seguiment de cada centre assistencial, vetllant per que les mesures sanitàries en cada cas siguen les adequades per frenar els brots.
03/11/2020
Aguaita.cat
Hi participen membres de la Regió Sanitària, el SEM, la direcció de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la direcció de l’àrea de serveis assistencials del CatSalut
24/08/2020
Roger Tugas Vilardell
Consulta en mapes i taules interactives en quines comarques s'han produït més defuncions en residències, on tenen més pes respecte la mortalitat total o com ha evolucionat l'impacte en aquestes centres
06/08/2020
Aguaita.cat
També queden suspesos els ingressos, les visites i les sortides en centres residencials d'atenció a les persones amb pluridiscapacitats
11/06/2020
El conseller Rull ha agraït el suport als centenars de persones per reclamar l'alliberament dels presos i la independència
17/04/2020
El grup STS assumeix provisionalment la direcció i gestió de l'equipament, que es manté sota investigació judicial
07/04/2020
La xifra s'ha multiplicat en els darrers dies i ja hi ha 30 contagiats
07/04/2020
La Generalitat ja ha intervingut el centre i ha alertat que es tracta d'una "situació crítica"
05/04/2020
Oriol March
La xifra de defuncions als geriàtrics ha crescut en 63 casos les últimes 24 hores
02/04/2020
L'Ajuntament també demana la desinfecció dels espais públics, locals municipals i carrers
01/04/2020
La Generalitat ja ha intervingut el centre i ha alertat que es tracta d'una "situació crítica"
31/03/2020
A més, continua la preocupació a la residència d'avis de Valls on hi ha una vintena de positius
27/03/2020
L'equipament queda alliberat per donar resposta a les necessitats sanitàries derivades de la crisi del coronavirus
27/03/2020
La residència, amb el 70% de la plantilla de baixa, ha estat intervinguda per la Generalitat
26/03/2020
El Goven contractarà una trentena de persones per gestionar l'equipament, que té el 70% de la plantilla de baixa
25/03/2020
Encarrega la gestió de l'equipament a una fundació municipal i designa un funcionari públic com a supervisorr
25/03/2020
Infectats vuit usuaris, la doctora i una infermera amb un 70% de la plantilla de baixa
09/03/2020
Carles Bellsolà / Victor Rodrigo / Sergi Ambudio
Amb els nous positius, la xifra total ascendeix ja a 78, i cinc dels pacients es troben greus
07/02/2020
Són un regidor i una exregidora de la CUP, i un militant d'Endavant, que denuncien persecució "política" dels Mossos
16/10/2019
Hi ha persones tallant el servei entre la capital del Baix Camp i Vila-seca
18/08/2019
El creixement de la longevitat és sostingut en el temps i per tots dos gèneres, però especialment en el femení
31/07/2019
L’import supera els 80 milions d’euros i el termini d’execució és de divuit mesos
17/07/2019
Jonathan Oca
Una desena de persones han respost a la crida feta a través de les xarxes socials
15/05/2019
Jonathan Oca
Considera que no hi ha cap justificació que "empari" una investigació de cara a aclarir la participació concreta de cadascun dels signants
10/04/2019
El president de la Generalitat ha dit que "no tinc altre objectiu que treballar per la república fins a les últimes conseqüències"
02/04/2019
L'acusada hauria venut vuit peces d'or, valorades en més de 2.300 euros, a un establiment de compra-venda de la ciutat
Pàgina 1 de 0