alimentació
02/07/2021
També estaran obligats a informar els ajuntaments afectats pels projectes gràcies a uns canvis que la consellera Jordà vol aplicar abans de novembre
26/06/2021
A.V.
El producte està fet a partir de la substància de pinyols i olives de rebuig
17/02/2021
11/11/2020
Els investigadors van estudiar els efectes d'aquests aliments en ratolins suïssos mascles durant sis setmanes
26/06/2020
Menjamiques dona sortida a la producció de quilòmetre zero del Camp de Tarragona, ara també per internet
20/05/2020
L'estudi s'ha fet amb l'escola de Medicina de Harvard i aposta per ingerir molt peix
24/04/2020
Els investigadors faran enquestes a la població i ho compararan amb els resultats d'altres països
07/04/2020
Campanyes consumistes i idees culinàries no són suficients per evitar la pèrdua de 5 milions de calçots pel coronavirus
05/03/2020
El seguiment es farà en nens i nenes de Barcelona, Reus i cinc ciutats més de l'Estat
28/05/2019
La revisió de 29 estudis científics feta per la URV certifica que les persones que la segueixen tenen un 10% menys de risc de mortalitat
22/01/2019
Un estudi que lidera la URV vol demostrar que seguir aquests hàbits redueix significativament el risc de malalties cardiovasculars
16/12/2018
Es preveu que incrementi el consum de les varietats fetes de bolets, foie-gras o espinacs
31/07/2018
La fruita és la gran oblidada pels menors en aquest àpat
13/04/2017
Les vendes de la indústria alimentària dedicada a l'elaoració d'aquest additiu han augmentat un 1.500%
22/07/2016
El 12% de la superfície agrària útil correspon a conreus ecològics | Les empreses catalanes d’aquest àmbit representen el 30% de les que hi ha a l’Estat
27/04/2016
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació inicia l'adequació d'àrees estratègiques per evitar calcinacions al massís forestal de Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Pradell
09/12/2015
Les paradetes de productes nadalencs ompliran els carrers del municipi
31/07/2015
El Grup Miquel supera la xifra dels vint-i-cinc establiments a la demarcació
04/06/2013
Tarragona Diari
Els menús haurien d'incloure més amanides, fruita, ous, verdura, peix, cereals i fruits secs als àpats, i cuinar amb millors olis, les assignatures pendents
Pàgina 1 de 0