L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries prova l’efectivitat de la camamilla, la calèndula, les bledes i la ruca per atreure pol·linitzadors i insectes depredadors
12/05/2022
Joaquim Brufau, delegat institucional de l'IRTA a Tarragona, durant el congrés sobre els reptes de la ramaderia.. | Núria Torres/ACN
El Delta de l’Ebre, focus de les investigacions de l’IRTA és una de les últimes reserves de l’espècie per les seues condicions de baixa salinitat
04/03/2022
El cargol punxenc es torna a vendre a deu euros a la confraria de la Ràpita després que les embarcacions de Barcelona i Girona hagin acabat l'aturada biològica. | Ariadna Escoda/ACN
El "CookingLab" experimentarà la cuina feta amb oli d’oliva i fruits secs i el "ShowRoom" disposarà d’un Centre d’Interpretació d’Oli i Cuina, d’una Oleoteca i d’una Nuciteca
MINORVIN, el nou projecte, valoritzarà les varietats minoritàries de la vinya avaluant el seu potencial per mitigar el canvi climàtic en la viticultura | 16 centres d’investigació de tot l’Estat també hi participaran
Els Agents Rurals l'han traslladat a l'IRTA, on es realitzarà la necròpsia
16/02/2017
El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Antón Ferré, i el director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Monfort, signant el nou conveni. | ACN