La rotonda de la carretera del Pont d'Armentera estarà llesta al maig

Les obres generen alentiment del trànsit a poca distància de l'entrada a Tarragona

per Josep M. Llauradó, Tarragona | 5 de març de 2015 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les obres generen alentiment al trànsit. Foto: Josep M. Llauradó


La TP-2031, altrament anomenada carretera del Pont de l'Armentera i que connecta la ciutat de Tarragona amb les urbanitzacions del Catllar, els Pallaresos, la Secuita i l'Alt Camp, estrenarà rotonda al maig. Una més en una carretera secundària, propietat de la Diputació de Tarragona, que permetrà agilitzar l'accés al nou Centre Penitenciari de Mas d'Enric. Les obres estan en fase d'execució des del passat mes de desembre i tenen un import de 1.098.609,23 euros, assumit per la Diputació i que el departament de Justícia de la Generalitat retornarà en quatre anualitats, segons el conveni signat el mes d'abril de l'any 2014.


S'estan construint dos vials d'accés a la presó, tant al terme municipal de Catllar com al de Tarragona. El del Catllar està en fase d'adjudicació i fins a l'abril no es replantejarà l'obra, que es té previst que duri quatre mesos. Pel que fa al vial de Tarragona, l'expedient de licitació està en fase d'aprovació i no s'adjudicarà fins al mes de maig. Les obres duraran al voltant d'uns cinc mesos.
 

Les obres de la rotonda generen alentiment al trànsit. Foto: Josep M. Llauradó

 

Participació