Iniciativa porta al Parlament els dubtes al voltant de la sanitat a Tarragona

per Redacció, Tarragona | 3 de març de 2015 a les 12:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La diputada d’ICV-EUiA Hortènsia Grau va entrar a registre el passat divendres 27 de febrer, a la cambra catalana, un total de set preguntes perquè el Govern s’expliqui en relació als problemes reiterats que pateix el servei d’urgències de l’Hospital Joan XXIII i concreti quan s'iniciaran les obres d’ampliació.
 

Grau vol que el Conseller de Salut, Boi Ruiz, respongui sobre «per quins motius es va produir el col·lapse del servei d'urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona», si «consideren raonable» romandre quatre dies a Urgències per manca de llits, les raons per les quals hi havia 22 persones esperant als passadissos el passat 19 de febrer i si la retallada de 83 llits i 27 milions d'euros hi té alguna cosa a veure, si «són certes» les dades sobre divuit llits privats del sociosanitari del Francolí -gestionat per l'empresa pública GiPSS. També pregunten per la relació entre els retards en el servei i la reducció de personal i d'horaris als centres d'atenció primària, i quan s'iniciarà la segona fase de les obres d'Urgències amb la construcció de nous boxes.
  

Segons Grau, «no és el primer cop que els problemes a les urgències del primer hospital de la demarcació causen preocupació entre els usuaris. Cal que el Govern es comprometi clarament i aturi la degradació que pateix».
 

 

Participació