La campanya «Posem a punt el teu barri» arriba al centre de Tarragona

Va començar fa tres anys i ha passat per la resta de la ciutat

per Redacció , Tarragona, 28 de gener de 2015 a les 16:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de recórrer tota la ciutat, aquest dimecres s'ha iniciat la campanya «Posem a Punt el teu Barri» al centre de Tarragona, que és la zona que mancava per fer. En el decurs dels anys precedents ja s’havia realitzat aquesta neteja a fons tant als barris de Ponent, Llevant com els del Nord. «La finalitat d’aquest treball, consisteix en realitzar diferents tasques intensives i coordinades amb els diferents departaments municipals que actuen a la via pública», ha dit Joan Sanahujes, regidor de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona.
 

Els treballs es realitzen des de dos quarts de deu del matí fins a la una del migdia, de dimarts a divendres i cada dia s’actua en uns sectors determinats i prèviament senyalitzats. Les tasques efectuades són diverses i necessiten de la coordinació de diferents departaments municipals que intervenen al carrer: Neteja Pública, Brigada Municipal, EMATSA, EMT, Enginyeria Industrial i Guardia Urbana, en complicitat per fer una neteja a fons dels carrers. Per aconseguir-ho s’empraran tots els recursos possibles, sobretot amb aigua a pressió, esbandida exterior i interior de contenidors, neteja de papereres i reposició. Si és necessari, retirada de pintades, poda i jardineria. També neteja de clavegueram, neteja de parades de autobús i d’adhesius del enllumenat públic.

 

Participació