El Camp de Tarragona ret homenatage al president Lluís Companys

Aquesta tarda, a les 19.00 hores al monument Lluís Companys de Tarragona, se celebrarà l'ofrena floral

per ES/Redacció, 15 d'octubre de 2014 a les 13:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de l'acte a la Muntanyeta de l'Oliva. Foto: Cedida.
 

En el marc de la mort del 74è aniversari de la mort de Lluís Companys per part del règim franquista, la comissió Lluís Companys de Tarragona, formada per CCOO, CDC, ERC, EUiA, ICV, Òmnium, PSC, UDC, UGT I UP, ha volgut rendir homenatge al 123è President de la Generalitat i membre d’ERC.

 
Per fer-ho, aquest matí, dimecres 15 d’octubre, a les 07.00 hores a la Muntanyeta de l’Oliva han llegit la Sentència a Mort de Companys, ha sonat l’himne nacional i seguidament han llançat les Salves d’Honor. Pel que fa a la tarda, la comissió ha convocat als ciutadans a l’acte que se celebrarà a les 19.00 hores al Monument a Lluís Companys en què el periodista Ricard Lahoz durà a terme un parlament, seguidament es faran les ofrenes florals a la figura del president i finalment, l’acte clourà amb l'himne d’Els Segadors. 

 

Imatge de l'acte a Valls. Foto: Cedida.


A més, diverses localitats del territori com ara Valls, Bràfim o la Selva del Camp s'han sumat a l'homenatge aquest matí a les seves respectives localitats. 

 

Participació