1 de 10

S'enfaden amb Lluís Gavaldà per haver «enviat a cagar a la via» la tercera via

El cap de gabinet de Ballesteros, Gustavo Cuadrado, diu que «és realment greu» i assegura que «qualsevol dia diran que ens expulsin de Catalunya»

per Guillem RS, Tarragona | 22 de setembre de 2014 a les 08:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge del concert d'Els Pets d'aquest cap de setmana. Foto: Els Pets.
 

El concert d'Els Pets per Santa Tecla, aquest passat dissabte, va ser un dels plats forts de la festa major de Tarragona. Els de Constantí van omplir, altre cop, la plaça de la Font en un dels concerts que va significar el punt i final de la presentació del seu nou treballa 'L'àrea petita'. I tot i que a molta gent els hi va agradar el concert; no a tothom. El cap de gabinet de l'alcalde de Tarragona, Gustavo Cuadrado, va retreure a Lluís Gavaldà que digués, durant el concert: «A cagar a la via, els de la tercera via», en clara referència a tots els líders socialistes que encara creuen en la transformació federalista de l'Estat espanyol. 


Cuadrado creu que dir aixó «és realment greu, no només per aprofitar un concert pagat també amb els meus impostos sinò que se'ns despatxi amb aquesta actitud a aquells que volem diàleg i solucions pactades». L'home de confiança de Ballesteros, fins i tot, creu que «qualsevol dia diran que ens expulsin de Catalunya» i s'exclama, i diu que «ja hi ha alguns que ho diuen». Cuadrado tanca el seu escrit, publicat a Facebook, amb un «En fi... Bona Santa Tecla». 
 
Entre les persones que han aprovat (a Facebook, posant un 'm'agrada') n'hi ha un parell de conegudes: dos regidors del Partit Popular. Jordi Roca i Josep Acero, els dos regidors espanyolistes han vist amb bons ulls l'escrit publicat per l'escuder de Ballesteros a la xarxa social líder. 

 

Participació