El Port de Tarragona dóna els premis del I Concurs de Narrativa Curta

Disset dels treballs es recolliran en una edició digital que estarà enllestida a finals de setembre

per Notícies Tarragona, 17 de juny de 2014 a les 14:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Guanyadors i guanyadores del concurs amb l'organització. Foto: NotíciesTarragona.

L’acte de lliurament de premis i reconeixements del I Concurs de Narrativa Curta del Port de Tarragona es va celebrar ahir a la tarda a la sala d’actes de l’edifici de l’APT, i va comptar amb la presència de Montse Adan, directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port de Tarragona, i Maria Àngels González, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
El I Premi de Narrativa Curta del Port de Tarragona neix de la voluntat d’incentivar els joves en aspectes com la llengua catalana, la imaginació i l’interès pels temes marítims i portuaris.
 
D’un total de 48 treballs rebuts, la decisió del jurat, de data 3 de juny, per unanimitat, fou:

1r. Premi Batxillerat, per a Pol Guasch i Arcas, amb el treball Bots i Hams .

1r. Premi / ESO, per a Pau Tardà Boronat, amb el treball Tecla, la tortuga xafarot .
2n. Premi, per a Marc Ramírez Albiol, amb el treball De Glasgow al Serrallo .
3r. Premi, per a Marta Aymerich Herrería, amb el treball Somnis perduts en les onades .
 
Els primers premis consistien en un Iphone 5, el segon premi en un Ipad, i el tercer premi en un Ipad mini, a part d’un lot de llibres per a cada premiat. L’acta del jurat, que fou llegida per Adam Manyé, com a secretari del jurat, reflectí la qualitat dels treballs rebuts, i per aquest motiu es seleccionaren 13 treballs més, a part dels 4 guanyadors, amb l’objectiu de realitzar una edició digital que reculli els millors treballs d’aquest I Premi de Narrativa Curta del Port de Tarragona. L’edició quedarà enllestida a finals de setembre d’enguany.
 
En la cloenda de l’acte tant Montse Adan com Maria Àngels González felicitaren els guanyadors i els seleccionats. Així mateix van agrair la participació de l’alumnat i la dedicació i motivació dels professors que han fet possible que aquest I Concurs de Narrativa Curta Port de Tarragona hagi estat un èxit de participació i de qualitat en tots els treballs presentat.
 
Per la seva part Montse Adan, anuncià que el premi de narrativa curta del Port de Tarragona tindrà continuïtat amb convocatòria anual.

 

Participació