El SEPC «no se sent representat» pel nou rector, Josep Antón Ferré

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat Rovira i Virgili han mostrat la seva disconformitat davant de l'elecció

per ES/Redacció, 21 de maig de 2014 a les 10:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En total un 5% dels estudiants van participar en les eleccions. Foto: NotíciesTarragona.cat

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat Rovira i Virgili (SEPC-URV) ha mostrat la seva disconformitat davant de l’elecció provisional de Josep Antón Ferré com a rector de la universitat.


Les crítiques del sindicat giren al voltant del fet que les dues candidatures «representaven un mateix projecte orgànic i polític» i que continua la «precarització dels serveis». En aquesta línia, han afirmat que «continuen limitant l’accés de les classes treballadores a les aules» i que a més els estudiants de la URV no «s’han cregut el procés». En total un 5% dels estudiants van participar en les eleccions, amb 730 vots i 13.200 estudiants que no van anar a les urnes.

Per una altra banda, també han afirmat «no sentir-se representats» a causa del fet que es continua amb el procés del pla bolonya. «Seguim pagant els despropòsits del pla amb l’augment del 66 % de les taxes i sense gaudir d’una oferta de màsters públics i de qualitat», ha dit el sindicat.


Així mateix, des del SEPC també han tingut en compte les condicions laborals del personal de la Universistat: «Cal afegir les lamentables condicions a les quals es veu abocat el personal laboral de la Universitat, subcontractes de neteja, treballadores del Grup Soteras, el PDI i el PAS de la casa entre d’altres». Per acabar, han volgut recordar a Josep Antón Ferré Vidal que «continuarem treballant des de les aules i al carrer, per construir l’educació que volem, popular, pública i de qualitat, antipatriarcal i catalana».

 

Arxivat a:
Societat, SEPC, rector, URV
Participació