Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 busquen voluntaris

El termini d'inscripcions a la borsa de voluntariat començarà per Sant Jordi

per Redacció, 20 d'abril de 2013 a les 17:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Jocs Mediterranis 2017 busca voluntaris. Foto: TarragonaDiari.cat.

El pròxim dimarts, 23 d’abril, i coincidint amb la diada de Sant Jordi, s’obrirà el termini d’inscripcions a la borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. A partir d’aquest dia totes aquelles persones que estiguin interessades a formar part de l’equip de voluntaris Tarragona 2017 podran accedir al formulari d’inscripció a través de la pàgina web dels Jocs: www.tarragona2017.cat . D’altra banda, els Jocs Mediterranis també participaran amb els actes de Sant Jordi. Durant la Diada, s’instal·larà un estand de Tarragona 2017 a la Rambla Nova de la ciutat.

 
A partir d’aquest registre en línia s’iniciarà un procés en què es començaran a programar reunions informatives de voluntariat i s’establiran les fases de formació genèrica i específica. Finalment, s’acabaran seleccionant els voluntaris i els llocs de participació definitius de cara a la celebració dels Jocs. El perfil de voluntariat és molt ampli i qualsevol persona major de 16 anys pot fer-se voluntari dels Jocs. No cal tenir un nivell educatiu concret ni experiència prèvia. Pel que fa les àrees de participació del voluntariat, s’han estructurat onze grans àmbits: atenció al públic, acreditacions, allotjament, tècnic esportiu, màrqueting i promoció, premsa i comunicació, protocol i cerimònies, serveis sanitaris, suport al voluntari, transports i tecnologia. 

 

Participació