Bayer estudia la possibilitat de vendre la seva planta de Tarragona

Fonts de Bayer confirmen que l'anunci del tancament és «només un rumor»

per Agnès Llorens / TarragonaDiari , 29 d'abril de 2014 a les 11:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge de la planta de Bayer Materialscience a Tarragona. Foto: Premsa Bayer


ACTUALITZACIÓ, 14.33h. Dimarts 29 d'abril | «Fonts de Bayer confirmen que l'anunci del tancament és 'només un rumor'»


Mentre no arriba confirmació o desmentiment oficial sobre l'anunci del possible tancament de la planta de Bayer a Tarragona, fonts de la multinacional química asseguren que la notícia és «només un rumor».

L'empresa assenyala que desconeix totalment quines són les fonts que han portat a publicar que la planta de Tarragona podria tancar-se i afegeix que en l'informe de resultats del primer trimestre de 2014 que s'ha presentat recentment, que inclouen la seu tarragonina de la multinacional, «han estat molt positius».ACTUALITZACIÓ, 11.30h. Dimarts 29 d'abril | «Bayer estudia la possibilitat de vendre la seva planta de Tarragona»


La multinacional Bayer podria vendre el seu centre de producció de Tarragona? Així ho publica avui el mitjà especialitzat El Economista, que sosté que la multinacional química «està valorant la possibilitat» de vendre la divisió de fabricació de materials plàstics, anomenada MaterialScience, a la que pertany el centre de producció situat al polígon industrial de La Canonja.


Segons apunta aquest mitjà, aquest dilluns l'agència Bloomberg ja hauria avançat la decisió de Bayer de vendre aquesta part de l'àrea de negoci de la multinacional, que estaria valorada en 10.000 milions de dòlars, que suposen (7.246.000 euros), però de moment encara no hi ha cap confirmació oficial per part de l'empresa

La planta tarragonina de Bayer

La planta de Tarragona és una de les més grans que el grup Bayer té a l'Estat espanyol i està especialitzada en la  fabricació i comercialització de sistemes de poliuretà per a la indústria de l'automoció, construcció, refrigeració, calçat, etc.  Inaugurat  l'any 1971 i situat al polígon industrial de la Canonja (Tarragona), aquest centre de producció dóna feina a més de 200 professionals dedicats principalment a la producció de 150.000 tones a l'any de MDI (metilendiisocianat).

 

Participació