La 21a Mostra de Teatre Jove presentarà 13 obres al Metropol

Totes les obres són gratuïtes i es faran a les nou del vespre

per Notícies Tarragona , 25 d'abril de 2014 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Participants i organitzadors de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. Foto: Mauri.

Del pròxim 5 de maig i fins el 25 de juny arriba al Metropol la 21a edició de la Mostra de Teatre Jove amb l’actuació de 13 col·lectius de joves amateurs de la ciutat, que presentaran les obres de teatre corresponents a una llarga feina fins arribar, un any més, a la cita esperada. Totes les obres són gratuïtes i es faran a les nou del vespre.
 
A l’edició d’aquest any quatre grup provenen de centres educatius o formatius i nou de grups de teatre independents a centres; que presenten obres d’escriptors teatrals reconeguts com Mercè Sàrrias, Nicassi Camps, Joan Oliver, Esteve Soler, Cesc Gay, Tomàs Aragay, Josep Maria Benet i Jornet, entre d’altres. La mostra disposa d’un consell assessor, encarregat de valorar les obres un cop representades i que està format per Carme Tàpias, Marta Grau, Arturo Benítez, Joan Rioné i Joan Pascual.
 
La finalitat d’aquest esdeveniment i trobada de grups de teatre amateur és la de promocionar aquest art, com un dels àmbits de relació dels joves de la ciutat i divulgar el teatre realitzat pels joves però dirigit al públic general. Any rere any, la continuïtat de la Mostra s’ha vist reflectida en el foment i la cultura de les arts escèniques a la ciutat, sobretot des d’aquest col·lectiu tan sensible.

Descarregueu-vos el  Programa 21a Mostra de Teatre Jove .

 

Participació