El tobogan més alt d'Europa ja està instal·lat al Costa Carib

La seva alçada equival a la d'un bloc de 12 pisos

per Tarragona Diari , 18 d'abril de 2013 a les 17:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tobogan més alt d'Europa. Foto: PortAventura.

El tobogan de caiguda lliure més alt d'Europa ja està instal·lat al Costa Carib de PortAventura. L’atracció té 31 metres d'altura —l’equivalent a un edifici de 12 pisos—, un pendent de 55º i una velocitat de descens de 6 metres per segon. El més alt del món està al Beach Park de Brazil i té 41 metres d'alçada.
 
Al costat del tobogan recent construït al Costa Carib, i pels menys agoserats, se situa una segona rampa del tipus Multi Bump, és a dir, amb un recorregut de zigazagues i dos ràpids canvis de rasant. Aquest tobogan té una altura de 19,64 metres i un recorregut de més de 100 metres.
 
Segons comuniquen fonts de PortAventura, a un mes per a la seva obertura, les obres d'ampliació del Costa Carib Aquatic Park avancen a bon ritme. El projecte, que lidera el departament de Desenvolupament de PortAventura consta d'una ampliació de 14.000 metres quadrats de noves instal·lacions, aconseguint d'aquesta manera els 50.000 metres quadrats de superfície total del parc.
 
Tobogan de competició
 
Una altra secció del parc s'ha dedicat a un tobogan de 6 carrils pensat perquè tant nens com a adults competeixin per veure qui baixa més ràpid. Per al descens, els visitants es tombaran sobre una espècie de catifa-trineu per llançar-s’hi a tota velocitat.
 
Vista des de dalt del tobogan més alt d'Europa. Foto: PortAventura.

 

Participació