Una tarragonina presenta el llibre de com va superar un càncer mortal

'La sonrisa de las Margaritas', de Sita Grau, és la novetat editorial de Sant Jordi que ens convida a somriure davant la malaltia i la vida

per Notícies Tarragona, 17 d'abril de 2014 a les 10:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com una missió de vida, així neix La sonrisa de las Margaritas. És el primer llibre de Sita Grau, que des de fa temps sabia que havia de compartir amb el màxim de persones la seva experiència de com va vèncer un càncer que l’enfrontava amb la mort. Amb l’objectiu d’ajudar, de ser útil a les persones que pateixin una malaltia, que no es troben bé, que no se senten felices o a tothom que vulgui conservar una bona salut física, mental i emocional, s’adreça amb suggeriments que van des de recomanacions alimentàries fins a poderoses afirmacions i invitacions: «viu com si fos el millor dia de la teva vida! Celebra la vida!»
 
Amb un optimisme, present des del subtítol —Cómo sonreír al cáncer y a la vida— ens relata la seva experiència, ens enumera una sèrie de consells i ens convida a practicar el Mètode Sita-Health, que l’autora ha elaborat com un antídot per a qualsevol malaltia o adversitat. Amb senzillesa i brevetat presenta un text accessible, pensat per a ser llegit potser en moments difícils, amb fotografies de margarides. Les imatges, fotografiades per ella mateixa, ens conviden a cercar la bellesa al nostre voltant, en la quotidianitat, en la natura, en les flors, en les margarides... En unes margarides també traçades pel gran dibuixant Andrés Faro, que col·labora amb una il·lustració i un pensament: «Un llibre és una margarida que busca créixer dins d’una ànima».
 
La sonrisa de las Margaritas. Cómo sonreír al cáncer y a la vida serà presentat el pròxim dimarts 22 d’abril a les 19 hores als Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat (Carrer Major, 14). A l’endemà, durant la Diada de Sant Jordi, Sita Grau signarà llibres a la parada que Afanoc tindrà a la Rambla Nova de dotze a una del migdia. Els beneficis del llibre aniran destinats a l'Associació de Nens amb Càncer (Afanoc).
 
El llibre també es pot comprar online.

 

Participació