Reparacions a la llar a canvi de sexe a Tarragona

Proliferen els anuncis de persones que ofereixen serveis professionals a canvi de relacions íntimes

per Oriol Montesó / Notícies Tarragona, 11 d'abril de 2014 a les 12:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


«T'arreglo els desperfectes del teu pis, lampisteria, obra, electricitat, etc. Preu, només has de pagar els materials, la mà d'obra a canvi de sexe», aquest és un dels molts anuncis ubicats a la zona del Tarragonès que trobem als webs de classificats.


Es tracta d'homes de més de 35 anys que ofereixen serveis de reparació a la llar, de neteja del jardí o de manteniment de l'ordinador a les noies o dones que estiguin interessades a pagar amb sexe. A la zona de Tarragona, també trobem homes que s'ofereixen a practicar relacions homosexuals a canvi que se'ls doni feina.

Aquests anuncis, tot i ser nombrosos a la comarca del Tarragonès, es dilueixen entre altres més nombrosos que ofereixen sexe a canvi de diners. Els intercanvis es camuflen en forma de donatius per «persones que necessiten una ajuda econòmica». A diferència dels prostíbuls que hi ha la nostra ciutat, en aquest cas no existeixen intermediaris tret de les pàgines web que posen en contacte als interessats de franc.


Habitacions a canvi de sexe

Un altre tipus d'oferta dins del camp sexual que es pot trobar a la xarxa és l'intercanvi d'habitatge a canvi de relacions íntimes. Al Tarragonès també trobem anuncis d'aquest tipus: «Habitació únicament a canvi de companyia i favors. Només noies. Pis ampli. Jo noi de 35 anys». 

Participació