BCN World ja està al Consell de Garanties Estatutàries

ICV-EUiA i CUP denuncien que el projecte de modificació del CRT va «en contra de l'interès general» i només està concebut per beneficiar uns «interessos privats especulatius»

per Agències, 10 d'abril de 2014 a les 10:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les diputades Hortènsia Grau (ICV-EUiA) i Isabel Vallet (CUP) mostren el recurs que han presentat al Consell de Garanties Estatutàries sobre BCN World. Foto: Aleix Moldes / ACN.

ICV-EUiA i la CUP han formalitzat a un quart de deu d'aquest dijous la sol·licitud de dictamen al Consell de Garanties Estatutàries sobre el projecte de llei que ha de fer possible BCN World. Les diputades Hortènsia Grau (ICV-EUiA) i Isabel Vallet (CUP) han explicat instants després de registrar la petició que el recurs es fonamenta la manca «d'interès general» de BCN World, que «només» està ideat per beneficiar determinats «interessos privats especulatius». A més de l'interès general, també denuncien l'incompliment d'onze articles de la Constitució i quatre de l'Estatut al voltant dels drets de la infància i dels consumidors, del principi d'autonomia local, del joc a crèdit i de la igualtat fiscal. Està previst, doncs, després d'aquest tràmit, que el dia 9 de maig es pugui finalment votar el canvi de la Llei al Parlament. 

 

Participació