Aturem BCN World reclama de nou més «transparència i informació clara»

La plataforma critica la «pressió desmesurada» que el projecte fa sobre el Parlament i les organitzacions del Camp de Tarragona

per Redacció, 25 de març de 2014 a les 10:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant de les últimes informacions al voltant de la llei que haurà de regir BCN World, o els anuncis sobre la contractació de treballadors de la zona, la plataforma Aturem BCN World vol denunciar, una vegada més, «la manca de transparència i informació clara» sobre aquest projecte i es mostren sorpresos que partits polítics, cambres de comerç i sindicats donin suport al projecte quan «no disposa encara de cap document tècnic ni econòmic» detallat que n’avali la viabilitat. En un comunicat, la plataforma denuncien la «pressió desmesurada» que BCN World fa sobre el Parlament i les organitzacions del Camp de Tarragona per aconseguir canvis en la legislació, unes actituds que consideren «assimilables a organitzacions mafioses».
 

Pel que fa al conveni signat divendres passat entre la URV i BCN World per acollir universitaris en pràctiques i promoure la recerca científica, reclamen a la Facultat de Turisme que es desmarqui d’aquesta decisió. Finalment, relativitzen les dades sobre l’enquesta publicada al diari El Punt Avui esgrimint que «demanar l’opinió sobre quelcom que no s’ha informat prèviament no té gaire sentit» i conviden la ciutadania a participar al «referèndum» previst per al dia 25 de maig —coincidint amb les eleccions europees— «on tothom podrà mostrar el seu suport o rebuig a BCN World».

 

Participació