1 de 10
agressió sexual

Investiguen l'agressió sexual a un tarragoní de 19 anys en una discoteca de Badalona

L'establiment va posar en marxar el protocol pertinent quan el noi va explicar que havia passat

L'establiment hauria posat en marxa el protocol pertinent | Titus
per Victor Rodrigo, Barcelona | 31 de març de 2023 a les 08:58 |
Nova agressió sexual a Badalona. Després que els Mossos d'Esquadra investiguessin fins a quatre agressions als lavabos del centre comercial Màgic, la policia catalana té en marxa una altra sobre una agressió sexual produïda als lavabos de la famosa discoteca Titus. Segons ha avançat Metropoli Abierta, els fets haurien ocorregut el passat 3 de març. La víctima, un jove de 19 anys i veí de Tarragona, va ser assaltat per un home.

El noi va sortir de festa amb unes amigues a l'establiment i en un moment de la nit hauria anat al lavabo d’homes tot sol. Segons el digital i el testimoni de la mateixa víctima, una hora després hauria sortit i els va explicar a les noies que l'acompanyaven que un home l’havia agredit sexualment.


Segons ha indicat el diari digital, un membre del personal de seguretat es va apropar al grup en veure que es mostrava afectat i els va demanar als joves què estava passant. En conèixer els fets l'establiment van posar en marxa el protocol pertinent.

Els responsables de la discoteca també haurien procedit a tancar el bany on suposadament es va produir l’agressió i haurien alertat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es va desplaçar fins a la zona d'oci per atendre la víctima.

 

Participació