1 de 10
POLICIAL

Desarticulada una organització dedicada al tràfic de medicaments i de productes nutricionals alterats a l'estat

La Policia Nacional espanyola deté a Tarragona una persona vinculada al grup

Un cotxe de la Policia Nacional espanyola | Europa Press
per Redacció, Tarragona | 28 de març de 2023 a les 10:48 |
La Policia Nacional espanyola ha detingut 24 persones relacionades amb una organització dedicada presumptament al tràfic de medicaments i a l'alteració de productes nutricionals a l'estat.

Les detencions s'han fet a les demarcacions de Tarragona (on s'ha detingut a una persona), i a Alacant, Cadis, Badajoz, Granada, Màlaga i Toledo. En l'operació s'han intervingut més de vuit tones de productes nutricionals i prop de 400 quilos de medicaments il·legals. Segons ha informat el cos, l'organització fabricava i preparava productes "naturals" que contenien un producte retirat del mercat l'any 2013 per l'Agència Espanyola de Medicaments pel seu elevat risc per a la salut.


El grup comptava amb més de deu punts de venda a tot l'estat. Durant l'operació també s'ha desmantellat un laboratori il·legal i se n'ha tancat un de legal per les seves "greus" deficiències sanitàries. Als 24 detinguts se'ls imputa un delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal, delicte contra els consumidors i falsedat documental.

 

Participació