1 de 10
AGENDA

La vida, les dones que lluiten per la seva dignitat i la natura inspiren el tercer Festival Jordi Savall

El certamen se celebrarà del 28 de juliol al 15 d’agost a Montblanc i als Reials Monestirs de Poblet i Santes Creus

Artistes de la tercera edició del Festival Jordi Savall, al Palau Moja. | Pere Francesch/ACN
per Redacció, Tarragona | 27 de març de 2023 a les 13:24 |
Torna el Festival Jordi Savall en la seva tercera edició, que se celebrarà entre el 28 de juliol i el 15 d’agost a Montblanc i als Reials Monestirs de Poblet i Santes Creus i un programa format per 14 concerts. El festival estarà dedicat a la vida i es posarà l’accent en “les dones que lluiten per la seva dignitat i llibertat” i en la naturalesa, ha afirmat Jordi Savall.

També es reflexionarà sobre la història i la memòria. El músic ha remarcat que els concerts estan lligats amb la voluntat de ser sensibles als temes actuals. La primer actuació, ‘Diàlegs de la memòria i de l’esperit’, tindrà lloc el 28 de juliol interpretat per Hespèrion i Jordi Savall.


Savall ha explicat que els concerts del festival estaran lligats a una voluntat de ser sensibles als temes actuals. “Com a músics, tenim el privilegi de fer sempre bellesa, emoció i treballar de grans gegants de la música i això no ens eximeix de ser sensibles al que està passant al món”. Ha indicat que poden donar mostres que són sensibles als temes que preocupen avui dia.

 

Participació