1 de 10
AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Reediten a Tarragona els bons d'estiu per facilitar l'accés dels més vulnerables a la conciliació familiar durant les vacances

S'hi pot optar fins al 18 d'abril

Aquest divendres s'ha presentat la segona edició dels bons d'estiu a Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 24 de març de 2023 a les 10:49 |
Un total de 43 activitats de casal d'estiu organitzades per 16 entitats. Aquesta és l'oferta provisional per als bons d'estiu, una iniciativa de l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona per tal de facilitar l'accés a les famílies més vulnerables i la seva conciliació durant el període de vacances escolars. Es tracta de la segona edició, des que l'any passat replantegessin uns ajuts que fins llavors "segregaven" i "estigmatitzaven" territorialment les famílies.

Les bonificacions en el preu poden ser de 50, de 100 o de 200 euros i el pressupost total es manté respecte al 2022: amb 50.000 euros. Hi poden accedir joves de 3 a 17 anys i en el cas de les persones amb capacitats diverses el requisit d'edat s'amplia fins als 21 anys. Si bé ara mateix el nombre d'activitats i d'entitats adherides es troba per sota al de l'exercici anterior, des de l'Ajuntament creuen que es podrà assolir una xifra superior o igual amb les setmanes que queden.


I és que els ajuts es poden sol·licitar a partir d'aquest dissabte 25 de març i fins al 18 d'abril a través del web estiu.tarragona.cat, però també mitjançant l'OMAC o punts de proximitat, si bé els usuaris de Serveis socials ja tenen garantida la inscripció pels seus referents.

 

Participació