1 de 10
POLICIAL

Operatiu policial en diversos locals comercials de Reus

Inspeccionen establiments per "comprovar que l''activitat s'adequa a les llicències i als aspectes relacionats amb la seguretat"

Una imatge de l'operatiu, a la cruïlla entre el carrer de Misericòrdia i el carrer de Josep M. Prous i Vila | Toni Tarès
per M.B., Reus | 21 de març de 2023 a les 13:23 |
Fins a set locals comercials, alguns dels quals locutoris, són objecte d'un operatiu policial durant aquest dimarts. Fonts dels Mossos d'Esquadra consultades per Reusdigital.cat han apuntat que els establiments són situats als carrers de Misericòrdia i de Benidorm, així com a l'avinguda de Pere el Cerimoniós.

Hi prenen part, a banda de la policia catalana, cossos estatals i Inspecció de Treball. Les tasques dels agents se centren en la comprovació de permisos i contractes, entre altres. 


L'operatiu, centrat en la llei de seguretat ciutadana, s'està duent a terme des de les 11 del matí, aproximadament. Es tracta d'una actuació en la qual s'està comprovant que l'activitat "compleix les llicències i els aspectes relacionats amb la seguretat", segons els Mossos han precisat a aquest mitjà. 

 

Participació