1 de 10
FESTIVALS

Salou organitza un nou festival internacional d'arts escèniques del 23 al 26 de març

"Posidònia: un mar d'espectacles!" oferirà obres de teatre, talles i monòlegs durants el cap de setmana

Del 23 al 26 de març, Salou organitza el festival Posidònia | Cedida
per Redacció, Tarragona | 17 de març de 2023 a les 17:26 |
El nou Festival Internacional d’Arts Escèniques de Salou, amb el nom "Posidònia: Un mar d’espectacles!" se celebrarà per primera vegada del 23 al 26 de març.  Aquest esdeveniment es durà a terme per celebrar el 20è aniversari del Teatre Auditori de Salou (TAS), coincidint, també, amb el Dia Mundial del Teatre, que es commemora el proper dilluns, 27 de març.

Monòlegs, "Tasta Salou" i una obra de teatre per començar


La inauguració de l’esdeveniment serà el proper divendres, 24 de març, a les 8 del vespre, al hall del Teatre Auditori de Salou (TAS), a càrrec de Cristina Muñoz, amb l’actor Raúl Peña. Hi haurà catifa vermella; photocall; monòleg amb l'actriu Hortensia Minola; i copa de cava per a totes les persones assistents. Caldrà adquirir invitació, a les oficines del TAS, a partir del proper dilluns, 20 de març, en horari de dilluns a divendres, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

El proper dijous, dia 23, a la tarda, també es podrà gaudir d’una edició especial de "Tasta Salou", dedicada al teatre, pel preu de 6 euros, plateret i copa, als restaurants participants. I, a les 6 de la tarda, es farà "El club secreto", a càrrec d’A-Scena!, grup de teatre de la Masia Tous, a la Sala Costa Daurada. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.


També s'oferiran tallers infantils


Dissabte, 25 de març, hi haurà tallers Xic’S de màscares de teatre "Talia i Melpómene", a les 10 del matí, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet. A la tarda, la companyia Ahura de Salou, amb el guió i la direcció de Cristina Muñoz, oferirà l’obra de teatre "La llave", a les 8 del vespre, al Teatre Auditori. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.


D’altra banda, diumenge, 26 de març, a les 11 del matí, es podrà gaudir de l’obra "Mr. No One’" a càrrec de Sergi Cayetano, al TAS. Entrada gratuïta; aforament limitat. Per últim, el mateix diumenge, a les 7 de la tarda, el Teatre Auditori acollirà el teatre "Cafeteria L’Amor 2.0", a càrrec del grup Associació Teatre, amb el guió de Míriam Fernández, Natalia López i José M. Azabal; i direcció Coral. Aquest acte compta amb la col·laboració de Veterinaris Salauris. Entrada gratuïta; aforament limitat.

Programa complet: 
Programa Festival Internacional d'Arts Escèniques Posidònia: un mar d'espectacles! / Cedit

 

Participació