1 de 10
FESTES

Els Tres Tombs de Tarragona podrien no celebrar-se enguany

L'Ajuntament no té encara enllestida la partida pressupostària per subvencionar l'acte

Els Tres Tombs de Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 8 de febrer de 2023 a les 16:55 |
Nou maldecap per al govern municipal de Tarragona. Aquest dimecres el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, que cada any pels volts del mes de març organitza els Tres Tombs, valorarà en una reunió la situació crítica en la que es troba l'esdeveniment. Segons ha avançat el diari República Checa i ha pogut confirmar Nació, el Gremi encara no té confirmada la subvenció anual municipal de 4.000 euros i, per tant, podria perillar la seva celebració.

La reunió d'aquest dimecres al vespre tan sols servirà per avaluar els comptes i traslladar el tema a la junta directiva, que la setmana vinent hauria de prendre la decisió definitiva. Mentrestant, el govern prepara un modificatiu de crèdit que si bé podria suposar una solució d'última hora, aquesta arribaria massa tard.


Un fet similar va succeir amb la Fira d'Abril de Bonavista, aquest passat any 2022, quan l'empresa mixta de Mercats va obviar la subvenció anual i, més tard, el Patronat de Turisme es va oferir a plantejar una alternativa d'última hora. L'esdeveniment es va acabar suspenent.
 

 

Participació