1 de 10
RUGBI

Adjudiquen les obres d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Tarragona

La instal·lació de gespa artificial i una sèrie de millores permetran que sigui un camp homologat per acollir competicions professionals de primer nivell

El camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Campclar. | Ajuntament de Tarragona
per Redacció, Tarragona | 8 de febrer de 2023 a les 13:35 |
L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres d'adequació del camp de rugbi a l'Anella de Mediterrània a l'empresa Fieldturf Poligras, S.A. per un import de 392.170,75 euros amb l'IVA inclòs. Els treballs consistiran a substituir l'actual gespa natural per gespa artificial i en una sèrie d'actuacions de millora, sobretot pel que fa a la seguretat dels esportistes. 

Les obres, que tenen un termini d'execució de dotze setmanes, permetran que el camp de rugbi disposi de les dimensions i les característiques requerides per tal que la instal·lació esportiva rebi l'homologació per part de la Federació Espanyola de Rugby (FEB). El paviment esportiu de gespa artificial serà apte per complir amb la vigent normativa World Rugby. En definitiva, aquestes obres permetran que el camp pugui acollir competicions d'àmbit nacional i internacional. Aquesta actuació "dona resposta a la llarga reivindicació del Club Rugby Tarragona per disposar definitivament d'un camp en condicions". Un cop adequat el camp de rugbi, el segon objectiu amb el qual s'està treballant és el de la creació d'un nou espai adjacent que disposarà de vestidors, despatxos, graderies i un magatzem destinat a aquesta instal·lació esportiva.

 

Participació