1 de 10
Ajuntament de Tarragona

​Obre la nova seu de l'IMSS al barri de Sant Pere i Sant Pau

Les noves dependències substitueixen les anteriors ubicades dins el Centre Cívic i que resultaven insuficients

Les portes de la nova seu de l'IMSS a Sant Pere i Sant Pau. | Ajuntament de Tarragona.
per Redacció, Tarragona | 8 de febrer de 2023 a les 13:19 |
Entren en funcionament les noves dependències de l'Institut Municipal de Serveis Socials a Sant Pere i Sant Pau. El nou centre s'ubica als baixos del número 3 del camí del Pont del Diable. Fins ara, el barri només comptava amb unes dependències dins del mateix Centre Cívic.

Les noves dependències tenen unes dimensions de 305 metres quadrats, compten amb cinc despatxos d'atenció directa, una sala polivalent per magatzem i espai office, una sala de reunions, una sala de treball intern i un jardí. El nou espai, exclusiu de Serveis Socials, concentra tot el departament de Serveis Socials del barri, fins ara descentralitzat en diversos equipaments; i permet fer les entrevistes amb els usuaris de forma personalitzada amb l'ambient íntim que requereixen aquests tipus de serveis. El nou local està adaptat amb totes les necessitats d'accessibilitat, la qual cosa també suposa una millora en el servei fins ara. 


La nova seu de l'IMSST a Sant Pere i Sant Pau s'ha posat en marxa amb un equip format per 14 professionals entre educadors socials, treballadors socials, una psicòloga, una coordinadora i personal administratiu, que treballen per donar cobertura a tot el barri. Les obres de les noves dependències han tingut un cost de 123.983,32 euros amb IVA. L´horari d´atenció al ciutadà és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

 

Participació