1 de 10
CARNAVAL 2023

Carnaval del Morell 2023: programa d'actes

Té lloc els dies 17, 18 i 19 de febrer

El Carnaval torna a celebrar-se al Morell | Adrià Costa
per Redacció, Tarragona | 6 de febrer de 2023 a les 17:24 |
Els dies 17, 18 i 19 de febrer torna el Carnaval del Morell. Després de dos anys sense poder realitzar amb normalitat els actes vinculats a aquesta celebració, enguany la regidoria de Cultura i festes del consistori morellenc recuperarà tota l’activitat habitual, com es va fer el passat 2020: la petita gran festa de divendres, la rua i el ball de dissabte i la festa del confeti, diumenge.

Tot plegat, plasmat en un cartell dissenyat per Paula Asensio, alumna de 4t d’ESO d’Educació Visual i Plàstica de l’INS El Morell. Així, els actes començaran divendres 17 de febrer amb la rua de la canalla a les 3 de la tarda, amb l’alumnat de la Llar d’infants Dolça del Morell i l’escola Ventura Gassol.


Programa d'actesA continuació, berenar i petita gran festa de Carnaval al pavelló municipal, amb animació infantil Quin sarau, dels Xarop de Canya. Ja dissabte, 18 de febrer, serà el moment de lluïment de totes les comparses i carrosses amb la rua de Carnaval, a dos quarts de 7 de la tarda a la rambla Joan Maragall. En acabar, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i entrega del premi a la millor carrossa.


A les 9 del vespre tindrà lloc el tradicional sopar de Carnaval al pavelló municipal, per al qual es poden recollir els tiquets al Centre Cultural fins dimecres 15 de febrer. A les 10 de la nit, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i lliurament de les Escombres de Carnaval, i a partir de dos quarts d'11, revetlla amb els DJ Marc C. Griso i Pol Bertran, amb música i gresca fins a la matinada.

I per acabar el cap de setmana, diumenge 19 de febrer, a les 5 del matí i a la plaça de la Font, festa del confeti amb Kids Dance Show i crema del Rei Carnestoltes. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre Cultural del Morell, en horari d’oficina, o trucar al 977 84 21 76.

 

Cartell del Carnaval del Morell 2023 Foto: Cedida

 

Participació