1 de 10
POLICIAL

La Guàrdia Civil s'emporta més d'un miler de productes després d'inspeccionar comerços a Valls

Les inspeccions s'han centrat en comerços detallistes tipus basar, per verificar la traçabilitat dels productes i joguines que estaven a la venda

La Guàrdia Civil, en un dels locals. | Guàrdia Civil.
per Redacció, Tarragona | 26 de gener de 2023 a les 09:25 |
La Guàrdia Civil, a través dels seus Agents Especialitzats en Fiscal i Fronteres, ha realitzat inspeccions en comerços minoristes, tipus basar, a Valls. Durant les tres inspeccions amb resultat positiu s'ha comprovat que alguns productes no tenien documents duaners que emparessin la seva traçabilitat i importació legal, per la qual cosa el cos armat ha interposat denúncies en base a Llei de Repressió del Contraban. A més, també s'han advertit irregularitats sobre la seguretat de les joguines, en no presentar etiquetatge a les llengües oficials de l'estat.

Tot aquest material ha estat intervingut i precintat. D'aquesta manera, ha quedat a la disposició de l'autoritat competent, la Duana de Tarragona.


A més, la Guàrdia Civil ha requisat tabac i catximbes, articles pirotècnics i cartutxeria, així com també s'han denunciat irregularitats en l'expedició i requisits del tiquet de compra. En total s'han pres 1.373 productes i joguines valorats en més de 15.000 euros.
 

 

Participació