1 de 10
AGENDA

Què fer aquest cap de setmana al Camp de Tarragona: 18 i 19 de març

Tarragona acull diversos esdeveniments

Els Tres Tombs de Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 17 de març de 2023 a les 09:00 |
Tarragona s'omple d'activitat aquest cap de setmana. D'una banda, el Festival Sona Flamenc continua la seva programació, però també hi ha els Tres Tombs, concerts, excursions i xerrades:

Conferència Descobrint el que amaga la mar: 50 anys tocant fons

El Museu del Port acull aquest dissabte 18 a partir de les 6 de la tarda una conferència de l'historiador i documentalista submarí Josep Maria Castellví. Amb el títol Descobrint el que amaga la mar: 50 anys tocant fons.

Tres Tombs

Aquest diumenge a partir de dos quarts de 12 del migdia els Tres Tombs tornen a Tarragona. Ho fan seguint el circuit habitual pel centre, entre Francesc Bastos i la Rambla Nova, passant pel carrer Ramón y Cajal.

Medina Azahara en concert

Medina Azahara torna als escenaris per presentar en directe la reedició del seu àlbum Llegó el día, en què aquesta banda de rock andalús interpreta les cançons de Triana. Serà aquest diumenge a partir de les 8 del vespre al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona.

10 anys del Patufet

Abacus acull aquest dissabte a partir de les 12 del migdia l'acte de celebració dels 10 anys de la publicació de Cossetània El Patufet. Contes, sortejos i sorpresos esperen els assistents al local ubicat al carrer Gasòmetre, a Tarragona.


 

Participació