1 de 10
ESPORT

El World Padel Tour es tornarà a jugar a casa del 27 de març al 2 d'abril

Reus ha renovat l'acord per celebrar el TAU Ceràmica Reus-Costa Daurada Open 2023

La signatura per renovar l'acord s'ha formalitzat aquest dijous | Cedida
per Redacció, Reus | 19 de gener de 2023 a les 12:44 |
Reus tornarà a ser l’epicentre mundial del pàdel aquesta primavera, del 27 al 2 d’abril. Aquest dijous s'ha formalitzat la signatura de l'acord un altre cop a la ciutat. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i el responsable dels Open 500 de World Padel Tour, Jesús Ferrer, han tirat endavant l'acord per celebrar el TAU Cerámica Reus-Costa Daurada Open 2023, prova del World Padel Tour (WPT), a la ciutat. 

Vuit dies, 150 partits i 240 esportistes


El TAU Cerámica Reus-Costa Daurada Open 2023 es disputarà a la ciutat del 27 de març al 2 d’abril amb el Pavelló Olímpic com a pista central de l’esdeveniment. El torneig, que serà el cinquè de la temporada i el primer a l’Estat Espanyol tindrà una durada de 8 dies amb la disputa de 150 partits oficials. La competició serà amb quadres d’eliminació directa, on 72 parelles masculines i 48 de femenines -240 esportistes en total- es disputaran el trofeu de guanyador i la màxima acumulació de punts per optar a ocupar els primers llocs del rànquing mundial.

Reus tornarà a acollir l’Open després de l’èxit de l’any passat, amb un impacte econòmic per a la ciutat de més d'1,5 milions d’euros; més de 5,4 milions de visualitzacions del torneig a la televisió i més de 2,5 milions de seguidors del torneig a les xarxes socials. La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha assegurat que l'objectiu és "fomentar més espais de relació per a potenciar nous productes i consolidar els mercats estratègics de la Costa Daurada". L’aportació econòmica és de 200.000 euros, import que serà sufragat al 50% per l’ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona a través del Patronat de Turisme, a més dels patrocinadors locals. 


La iniciativa s'emmarca en la promoció del territori com a seu de grans esdeveniments i competicions esportives. I és que el World Padel Tour esdevé una acció de gran interès en l’àmbit de la promoció turística, econòmica i esportiva de la Costa Daurada i de la ciutat de Reus. L'alcalde, Carles Pellicer, ha celebrat "la capacitat de sumar esforços, amb passió i il·lusió, per tirar endavant aquesta iniciativa que posa el nom de Reus entre els grans d'aquest esport, amb milions de seguidors a tot el món".
 

 

Participació