1 de 10
LLIBRES

Cinc cantants d'Eufòria signaran a la Llibreria Adserà de Tarragona

Serà aquest dissabte i tan sols es permetrà la signatura del llibre

Un moment del concert de Sant Jordi amb tots els concursants d'Eufòria | Pau Ollé
per Redacció, Tarragona | 7 de desembre de 2022 a les 08:00 |
La Llibreria Adserà de Tarragona acull, aquest dissabte 10 de desembre, un acte de signatures de cinc cantants d'Eufòria, el concurs talent show de TV3. Chung-man, Clàudia, Edu, Estela i Laura hi seran a partir de les 12 del migdia i durant una hora per atendre els aficionats i signar el llibre Eufòria: perseguim un somni, publicat per Rosa dels Vents.

Segons assegura la mateixa llibreria a través de les xarxes socials, l'aforament és limitat i la cua es tancarà just a la 1 del migdia. Alhora, els artistes només signaran el llibre en qüestió i se signarà per ordre d'arribada.


Eufòria va aconseguir en la seva primera edició un èxit sense precedents a TV3. Al llibre, els concursants hi expliquen què els va dur a participar del programa i com han aconseguit el seu somni d'actuar davant de milers de persones al Palau Sant Jordi. El llibre recull les anècdotes més emocionants de la primera temporada i les històries de vida dels artistes que s'han convertit ja en referents per a tot un conjunt de joves.

 

Participació