1 de 10
SUCCESSOS

Una inspecció a locals d'oci a Salou comptabilitza 27 denúncies per drogues, armes prohibides i venda il·legal de tabac

El dispositiu conjunt de Mossos, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local acaba amb 132 persones identificades

Porres, esprais d'autodefensa, drogues i material divers intervingut durant una operació conjunta de quatre cossos policials a Salou | Mossos d'Esquadra
per Redacció, Salou | 5 de desembre de 2022 a les 09:09 |
Un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Salou en dos locals d'oci del municipi ha acabat amb 132 persones identificades i 27 denúncies: 11 per tinença de drogues, set per armes prohibides, cinc per normativa fiscal i quatre per situació irregular. A més, s'han detectat dues infraccions administratives en els espais inspeccionats, situats al carrer de Carles Buïgas. Fonts policials han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que el dispositiu s'ha desenvolupat entre les 01.00 i les 06.00 hores d'aquest diumenge i que ha involucrat un centenar d'agents dels diversos cossos policials.

Les inspeccions i registres a la zona d'oci han permès trobar estupefaents i armament prohibit com esprais d'autodefensa, porres extensibles i elèctriques i, fins i tot, un arpó. També s'ha denunciat la venda il·legal de tabac al detall, de la qual se n'ha fet càrrec la Guàrdia Civil.

 

Participació